Lexus devine furnizorul oficial al A.S.S Prinţul Albert de Monaco

Lexus-LS-600h-outside-Royal-Palace-of ASS Albert de MonacoLexus Europe este deosebit de onorat să anunţe că Alteţa Sa Serenisimă, Prinţul Albert al II-lea de Monaco a oferit o garanţie regală mărcii, alegând-o ca furnizor oficial.

Ca o confirmare a angajamentului său faţă de soluţiile de protejare a mediului înconjurător, Alteţa Sa Serenisimă a decis să utilizeze un vehicul Lexus hybrid în ziua nunţii sale cu Dra Charlene Wittstock, din data de 2 Iulie 2011.

ASS Albert de Monaco este deosebit de interesat de soluţiile inovative pentru protecţia mediului şi dezvoltare sustenabilă din întreaga lume, dovadă fiind Fundaţia Prinţul Albert de Monaco înfiinţată în 2006, care derulează peste 150 de proiecte de monitorizare a efectelor încălzirii globale asupra mediului înconjurător şi a speciilor pe cale de dispariţie. Fundaţia oferă de asemenea suport în gestionarea resurselor de apă din regiunile aflate în dezvoltare.

Ca şi acţiuni recente, Alteţa Sa Serenisimă a definit un set de acţiuni derulate de Casa princiară în direcţia mobilităţii sustenabile şi a cerut guvernului să realizeze un plan pe termen lung, cu accent pe reducerea efectelor vehiculelor asupra mediului înconjurător.

Având în vedere că este lider în privinţa consumului redus de CO2 şi a performanţelor în raport cu protecţia mediului înconjurător, compania Lexus este onorată să contribuie la atingerea obiectivelor Alteţei Sale Serenisime şi să sprijine Principatul de Monaco să devină o referinţă internaţională în ceea ce priveşte mobilitatea sustenabilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.