Infiniti G37x AT GT Premium

Eu am o chestie. Dacă îmi dai o maşină care consumă mai mult de 10l la suta de kilometri, în general nu-mi place, indiferent cât de performantă e. Am avut câteva zile ca frumoasă companie, un model Infiniti G37x.

Pe scurt, 3,7l benzină, aspirat, 320 CP, tracţiune integrală, 7000 rpm. Am sunat un văr care lucrează la o staţie de alimentare cu carburanţi şi l-am intrebat dacă are stocurile în regulă, pentru că voi conduce un G37.

Exagerez voit. Deşi, când accelerezi puternic, motorul suge benzina din rezervor aproape la concurenţă cu hoţii de benzină din conducte… Cu toate acestea, combustibilul mi-a ajuns pentru un test superb de 500 de km. Aparent cu o înfăţişare destul de diferită de cea a concurenţilor principali, G37x vrea să fie un automobil pentru cunoscătorul rafinat.

Dacă reuşeşte, să vedem în filmele HD pe care vi le-am pregătit. Detalii despre nivelul complet de echipare şi lista lungă de echipamente standard, găsiţi pe site-ul Infiniti România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.