Astra a deschis primul Centru de Constatari Daune din Cluj-Napoca

Astra Asigurari a deschis Centrul de Constatari de Daune din Cluj-Napoca si a lansat platforma proiect a Biroului de Programare a Reparatiilor pentru a pune la dispozitia clientilor servicii rapide si eficiente.

Astra Asigurari a mai deschis astfel de Centre de Constatari de Daune in Bucuresti, Constanta, Iasi, Brasov si Ploiesti.

De asemenea, Astra va monitoriza online procesul de instrumentare a daunelor auto printr-o platforma IT care va inregistra toate etapele parcurse de dosarul de dauna: de la deschiderea acestuia pana la finalizarea lucrarii de reparatie. Este vorba despre lansarea platformei proiect a Biroului de Programare a Reparatiilor impreuna cu service-urile partenere.

Fiecare service va fi, insa, evaluat tehnic inainte de a intra in acest program, intr-un sistem de masurare a dotarilor tehnice si al gradului de satisfacere al clientilor Astra.

“Incercam sa imbunatatim serviciile atat in interiorul companiei noastre cat si in relatia cu service-urile partenere. De exemplu, pentru clientii Astra este important aiba posibilitatea sa vada in timp real care este stadiul reparatiei masinii avariate, de aceea insistam ca service-urile partenere sa aiba montate camere de filmat in ateliere.

Noi am dotat deja Centrele de Dauna cu aparatura video. Clientii isi pot alege service-urile in functie de zona de interes sau de zona in care locuiesc. Noi vom evalua gradul de multumire al fiecarui client la finalul daunelor solutionate”, a declarat Radu Mustatea, presedintele directoratului Astra Asigurari.

In primele trei luni ale acestui an, Astra Asigurari a platit daune in valoare de 105.271.480 lei (28.395 dosare platite) pe segmentul RCA, in crestere cu 87% fata de aceeasi perioada a anului trecut (56.288.215 lei- 14.221 dosare platite).

Pe segmentul CASCO, daunele platite au fost, in primele trei luni ale lui 2011, de 54.703.532 lei (14.240 dosare platite), in crestere cu 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut, respectiv 36.446.877 lei (7.986 dosare platite).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.