Navon N670 Europa Full

Navon N670 Europa FullFalcon Electronics a lansat sistemul de navigaţie Navon N670 Europa Full, unic pe piaţa dispozitivelor de navigaţie din România prin software-ul conţinut, iGO 8, precum şi prin design-ul său ultra slim, asemănător dispozitivelor iPhone.

Cu un ecran uriaş de 5”, N670 Europa Full este modelul de vârf din noua gamă Navon şi beneficiază de cel mai popular soft de navigaţie din România. Dispozitivul este echipat cu 40 de hărţi complete ale ţărilor Europei, pentru care se oferă actualizări gratuite timp de 1 an de zile.

Graţie detalierii hărţilor, orice rută din ţările Europei incluse în pachet este foarte simplu de găsit. În plus, dispozitivul permite posibilitatea de planificare şi optimizare a punctelor intermediare pe traseul ales.

Comparativ cu celelalte sisteme de navigaţie disponibile în România, N670 Europa Full oferă rapiditate mărită în procesare, rularea aplicaţiilor şi afişarea graficii 3D. Toate acestea sunt posibile datorită platformei software performante iGO 8 şi a procesorului SiRF Atlas V de 500 Mhz.

Navon N670 Europa Full costă doar 649 LEI pe www.store.falcon.ro şi în magazinele Falcon Electronics din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Timişoara şi Cluj Napoca.

Despre Navon

Navon ocupă poziţia de lider pe piaţa sistemelor PND în Ungaria, având o cotă de piaţă de 50%. În România, brandul Navon este distribuit în exclusivitate prin intermediul Falcon Electronics şi prin reţeaua sa de distribuţie.

Despre Falcon

Falcon Electronics este liderul pieţei româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 14 ani de experienţă în importul şi distribuţia de electronice auto, Falcon comercializează produse performante, aparţinând unor branduri de renume mondial.

Compania este importator oficial în România pentru sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Cobra, Whistler şi Beltronics, dispozitivele de navigaţie Navon, car kit-urile Bury şi sistemele de sonorizare Kicker. De asemnea, în portofoliul Falcon Electronics se găsesc echipamente multimedia şi audio marca Sony, precum şi staţii walkie-talkie şi CB radio produse de Cobra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.