Falcon Electronics prezintă echipamente auto de ultimă generaţie la Polus Tuning Days, Cluj-Napoca

Ford Mustang Sony Xplod

Falcon Electronics, liderul pieţei româneşti de echipamente electronice auto, participă week-end-ul acesta cu echipamente auto de ultimă generaţie la Polus Tuning Days, care va avea loc în parcarea Polus Center din Cluj-Napoca.

La standul Falcon, participanţii vor avea ocazia de a admira eleganta maşină demo Ford Mustang – Sony Xplod şi de a vedea, testa şi întreba orice despre sistemele de navigaţie Navon, sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Beltronics şi car kit-urile Bury.

Atracţia standului Falcon, maşina Ford Mustang – Sony Xplod, beneficiază de o putere de sunet de 2 240W, dată de cele 4 difuzoare, 5 subwoofere şi 8 amplificatoare, rezultatul unei investiţii de 600 de ore de muncă doar la la tuningul audio.

O altă noutate pentru clujeni va fi şi prezentarea noului sistem de navigaţie Navon N670. Acesta are un aspect foarte plăcut (design ultra slim şi ecran tactil de 5”) şi conţine 40 de hărţi complete pentru Europa. Softul său, iGO 8, cel mai popular soft de navigaţie din România, îl face rapid şi uşor de ultiizat.

Sistemul oferă garanţia celei mai noi versiuni de hartă pentru pachetul Europa Full şi actualizare gratuită 1 an pentru harta României.

Şi pentru că tot e vară, poate eşti curios să vezi ce poate să facă pentru tine un sistem de securitate şi confort Viper. Nu doar că îţi protejează maşina de tentativele de furt, dar îţi poate răci habitaclul din telecomandă, de la o distanţă de aproximativ 1,6 km, în funcţie de modelul ales.

La standul Falcon afli tot ce doreşti să ştii despre sistemele Viper.

Nu în ultimul rând, Falcon îţi pune la dispoziţie ultimele modele şi informaţii legate de car kit-urile Bury şi de detectoarele de radar Beltronics. Care sunt ele, cum funcţionează cu cele mai recente aparate radar ale Poliţiei, pe toate acestea le afli de la repezentanţii Falcon la Polus Tuning Days.

Echipamentele auto furnizate de Falcon Electronics pot fi văzute şi la filiala sa din Cluj-Napoca. Aceasta este deschisă din 2010 şi dispune de un showroom şi de un atelier de montaj, situate pe Şos. Dorobanţi, nr 40 – 42, lângă sala de bowling.

Despre Falcon Electronics

Falcon Electronics este liderul pieţei româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 14 ani de experienţă în importul şi distribuţia de electronice auto, Falcon comercializează produse performante, aparţinând unor branduri de renume mondial.

Compania este importator oficial în România pentru sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Cobra, Whistler şi Beltronics, dispozitivele de navigaţie Navon, car kit-urile Bury şi sistemele de sonorizare Kicker. De asemnea, în portofoliul Falcon Electronics se găsesc echipamente multimedia şi audio marca Sony, precum şi staţii walkie-talkie şi CB radio produse de Cobra.

Despre Polus Tuning Days

Polus Tuning Days este cel mai mare eveniment cu specific de tuning si auto din Transilvania . Aflat la a patra ediţie, evenimentul adună peste 200 de participanti (privaţi şi firme) care vor expune ultimele noutăţi în materie de maşini şi produse aftermarket.

În afară de fete frumoase şi de muzică bună, la Polus Tuning Days cele mai tari maşini din lumea Car Audio ce se vor întrece în a 2-a etapă a Campionatului Naţional de Car Audio. Se anunţă recorduri doborâte şi maşini surpriză!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.