Green Car Event 2011

Green Car Event 2011Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat astăzi, 24 iunie, Green Car Event 2011, eveniment auto rezervat exclusiv maşinilor ecologice.

Green Car Event se desfăşoară la AFI Palace Cotroceni şi este deschis publicului larg până duminică, 26 iunie.

Urmând o politică orientată clar spre ecologie şi spre un oraş mai curat, domnul primar general al Capitalei, Sorin Oprescu, a acceptat invitaţia de a fi parte din evenimentul de inaugurare al primului proiect auto orientat exclusiv asupra modelelor electrice, hibride şi care respectă cele mai stricte norme de poluare.

Primarul Capitalei a salutat apariţia Green Car Event, vorbind despre importanţa proiectelor ecologice pentru oraşul Bucureşti. Sorin Oprescu a ţinut sa felicite organizatorii evenimentului si expozanţii auto care au dat curs invitaţiei Ingenium Media.

Prima ediţie a evenimentului găzduieşte în premieră pentru Europa de Est două concepte cu propulsie integral electrică pe care expozanţii le aduc în România doar pe perioada Green Car Event. Conceptele sunt 100% funcţionale şi vor fi la dispoziţia publicului pentru a fi testate în câteva sesiuni stabilite de organizatori.

Programul celor trei zile cuprinde o serie de activităţi interactive menite să descifreze conceptele aparent complicate privind modul de funcţionare eco şi sistemele alternative de propulsie.

Pe lângă prezentările tehnice se oferă celor interesaţi şi oportunitatea să testeze modele electrice şi hibrid cu plecare din parcarea complementară Green Car Event.

Publicul va avea tot timpul la dispoziție un colţ verde înglobat în peisajul evenimentului iar în fiecare seară, începând cu oro 20:00, se va organiza un concert live susţinut de un tânăr artist român specializat în peste 20 de instrumente de percuţie.

Green Car Event va oferi prin tragere la sorţi 50 de premii eco puse la dispoziţie de expozanţi constând în cursuri specifice de condus eficient şi experienţe deosebite în domeniul propulsiilor hibrid şi 100% electrice.

Green Car Event 2011 aduce în atenţia publicului cele mai „verzi” maşini aflate în producţie în prezent sau încă în stadiul de prototip. În spaţiul amenajat eco de la AFI Palace sunt expuse şi explicate modele reprezentative din oferta BMW, MINI, Mercedes-Benz, smart şi Lexus.

La invitaţia de a promova un viitor mai curat au răspuns afirmativ Michelin, Harmony Design şi VB Leasing ca partener principal al evenimentului.

One thought on “Green Car Event 2011

  1. […] exact, în cadrul Green Car Event, primul eveniment auto din România dedicat autovehiculelor bazate pe tehnologii eco, artistul a […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.