New Kopel Group devine importator unic pentru SsangYong

SsangYong KorandoNew Kopel Group, prin intermediul diviziei sale – New Kopel Car Import, este noul importator unic în România al mărcii coreene de automobile SsangYong. Livrarea automobilelor va începe în ultimul trimestru al anului 2011.

“Credem în viitorul Ssangyong şi intenţionăm să valorificăm din plin potenţialul brandului care va creşte în special datorită faptului că SYMC a devenit membru al Mahindra & Mahindra Group, ceea ce înseamnă investiţii în noi tehnologii şi modele noi, cu un design atrăgător”, spune Dudy Perry, CEO al New Kopel Group.

„Vom concentra în această direcţie întreaga noastră experienţă în piaţa auto din România, dobândită atât în relaţia cu clientul final prin intermediul dealership-urilor pe care le operează Union Motors sau comercializării de către AAA New Kopel a autovehiculelor rulate, cât şi în segmentul B2B, datorită Sixt New Kopel, divizia de leasing operaţional.”

Ssanyong este un important producător corean de automobile, cu o experienţă de 57 de ani în domeniul tracţiunii 4×4, ce se adrează aceloraşi clienţi exigenţi vizaţi şi de principalii săi competitori Hyundai, Kia, Mitsubishi şi Toyota.

Publicul ţintă al automobilelor Ssangyong este reprezentat, astfel, nu doar de persoane private, dar și de companii care operază off road şi caută automobile puternice şi fiabile, cum ar fi firmele de securitate, cele care oferă servicii industriei petroliere şi multe altele.

Expertiza puternică a New Kopel Group în domeniul auto a determinat compania SsangYong să aleagă New Kopel ca nou partener pe piaţa din România. SsangYong Motor Company consideră că New Kopel Group va oferi un viitor bun brandului în România şi datorită unor activităţi precum leasing-ul operaţional sau rent a car pe care acesta le operează.

În 2011, va fi disponibil pentru achiziţie noul model Korando C200, un SUV aflat deja la a patra generaţie, iar începând cu luna ianuarie 2012, acestuia i se va adăuga noul Action Sport, un Sport Utility Truck.

Pentru început, automobilele SsangYong vor fi expuse în showroom-ul din Bucureşti, la sediul Union Motors din Otopeni.

“Intenţionăm ca în primul an să ne extindem reţeaua de distribuţie cu 10 noi dealership-uri ce vor comercializa modelele Ssangyong”, spune Dudy Perry. “Vom fi prezenţi exact acolo unde clienţii noştri se aşteaptă să ne găsească, oferind mereu acelaşi standard înalt de servicii cu care deja i-am obişnuit.”

New Kopel Group a raportat pentru 2010 o cifră de afaceri de 25 milioane Euro, în creştere cu 78% faţă de anul 2009. Pentru anul 2011 grupul estimează o cifră de afaceri ce va depăşi 30 milioane Euro.

2 Responses

  1. Damian says:

    am vazut ultimul model si am ramas impresionat de evolutia acestei masini, chiar mi-ar placea sa conduc una

  2. Kool says:

    sper ca cei de la New Kopel sa o promoveze mult mai bine decat pana acum, pentru ca este o masina buna, eu am condus-o la cateva test drive-uri si chiar mi-a placut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.