Sixt Rent a Car îşi extinde activitatea în România

Sixt Rent a CarSixt Rent a Car, lider european în domeniul închirierilor de automobile cu birouri în peste 100 de ţări, ţinteşte o creştere de 25 % pentru anul acesta, faţă de anul trecut. Pentru atingerea acestei ţinte, Sixt România deschide un nou birou de reprezentare în centrul Bucureştiului şi îşi reînnoieşte parcul auto.

“Piaţa de rent a car din România se află pe un trend ascendent”, spune Dudy Perry, CEO New Kopel Group, din care face parte şi Sixt România. ”Sixt a avut în 2010 o creştere de 40 % faţă de anul 2009 iar pentru anul acesta ne propunem o Cifră de Afaceri cu 25% mai mare.

Ţintim aici atât clienţii corporate, care apelează la serviciile noastre în interes de business, cât şi românii care preferă să zboare şi să închirieze o maşină la destinaţie în loc să piardă ore şi chiar zile pe drum, conducând propriul autovehicul.”

Pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor oferite clienţilor străini ce sosec în România, Sixt şi-a reînnoit flota auto, achiziţionând un număr mare de autovehicule la începutul acestui an.

Mai mult, serviciile Sixt vor fi susţinute şi de către noul birou de reprezentare ce va fi inaugurat în această lună într-o cochetă clădire de pe Calea Victoriei din Bucureşti. În momentul de faţă, Sixt desfăşoară activităţi si prin intermediul parteneriatelor încheiate cu Tarom, Lufthansa, Hilton şi cateva dintre cele mai renumite agenţii de turism.

“Deţinem în momentul de faţă o cotă de 30% din piaţa românească de Rent a car, datorată în special calităţii serviciilor oferite,” continuă Dudy Perry. “Recunoaşterea calităţii serviciilor vine inclusiv de la clienţii străini ce vizitează România în scop de relaxare, numărul acestora fiind în continuă creştere în ultima perioadă de timp.”

Principalele ţări din care provin turiştii sunt Germania, Italia, Franţa şi Spania. În ceea ce priveşte turiştii români ce pleacă în vacanţă, destinaţiile favorite pentru care Sixt pune la dispoziţie automobile sunt Germania, Italia, Franţa, Spania şi Elveţia.

Acestora li se adaugă Polonia şi Austria dacă este vorba de destinaţiile pentru care compania primeşte cele mai multe solicitări din partea clienţilor corporate din România. Pentru aceşti clienţi, Sixt Rent a Car vine cu oferte de vară care pleacă de la 23 Euro pe zi.

Poţi simţi provocarea condusului unui puternic BMW M3 Cabrio, fie că trăieşti o experienţă care îţi taie respiraţia atunci când traversezi Alpii bavarezi, fie că pluteşti pe faimoasele autostăzi germane. Toate acestea, pentru 99 Euro pe zi.

Sau dacă doreşti o trăire romantică, plimbându-te pe şoselele înmiresmate al Provence-ului, Sixt îţi oferă stilatul Peugeot 907 cc. Lasă-te pătruns de vântul ce vine dinspre câmpurile de lavandă în timp ce pielea ti-e atinsă de razele de soare, la volanul unei decapotabile, pentru 199 Euro pe weekend.

New Kopel Group, din care face parte şi Sixt România, a raportat pentru 2010 o cifră de afaceri de 25 milioane Euro, în creştere cu 78% faţă de anul 2009. Pentru anul 2011 grupul estimează o cifră de afaceri ce va depăşi 30 milioane Euro.

2 thoughts on “Sixt Rent a Car îşi extinde activitatea în România

  1. Patrice Bramucci

    Hello Sir, would like to know the availability for a rental of a Range Rover Evoque ? what would be the price for a 7 day period rental in Bucarest .

    Thanking you in advance.

    • turatiimaster

      Please ask at Sixt Rent a Car, we do not rent cars. Try their website, is easy to find, search Sixt Rent a Car Romania with Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.