Lotus Evora S în dotarea Poliţiei Române

Lotus Evora S Politia Romana Romanian PoliceInspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) şi Lotus Cars au prezentat astăzi modelul Lotus Evora S al Poliţiei Române, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Showroom-ul Oficial Lotus din Otopeni.

La eveniment au fost prezenţi Excelenţa Sa Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Chestorul de Poliţie Marian Tutilescu, Secretar de Stat în Ministerul de Interne, Chestorul de Poliţie Liviu Popa, Şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, Ion Bazac, preşedintele Forza Rossa, reprezentantul oficial Lotus în România şi Christopher Nicoll, Directorul Regional de Vânzări Lotus Cars.

Automobilul este oferit gratuit pentru utilizare de către constructorul britanic de automobile sport, în parteneriat cu Forza Rossa, pentru o perioadă de 2 ani. Evora S va servi primului echipaj de elită „Lotus” al Poliţiei Rutiere din România pentru supravegherea arterelor aglomerate şi cu risc sporit. Automobilul va fi folosit pentru misiuni de patrulare şi de intervenţie rapidă.

Proiecte similare au avut loc deja în Marea Britanie şi recent în Italia, unde Poliţia Militară (Carabinieri) a fost echipată cu două automobile Evora S oferite gratuit de către Lotus. România este, astfel, a treia ţară din lume în care se realizează un parteneriat oficial între Lotus Cars şi Poliţie.

Evenimentul s-a derulat în consens cu „Ziua fără accidente rutiere”, iar în spirit de solidaritate participanţii au purtat o banderolă de culoare albă.

“Forza Rossa îşi propune, odată cu vânzarea modelelor Lotus, să promoveze securitatea rutieră precum şi o nouă cultură a automobilului în România şi să ia parte activ la lupta împotriva accidentelor şi a delincvenţei rutiere.

Dorim să arătăm că pasiunea pentru automobile poate fi trăită la maxim în condiţii de siguranţă, responsabil şi respectând codul rutier”, a declarat Ion Bazac, preşedintele grupului Forza Rossa, reprezentantul oficial Lotus în România.

Prezentarea a avut loc sub patronajul Ambasadei Marii Britanii în România, în cadrul programului Corporate Social Responsability 2011.

1 Response

  1. alexbt777 says:

    da bine ca avem Lotus Evora S, si unde o sal foloseasca pe ce sosele ,alea pline cu gropi kred k o sa stea in garaj si o sa iasa mumai cand vreun sef are chef sa se plimbe cu el sau cand o sa mai fie o ocazie sa fie presa pe acolo sa se laude si ei (orcum si asa se plang k nu au benzina la loganuri pentru lotus o sa aiba k asta consuma de 5 orim ai mult decat un logan ). lotus evora s….RULES.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.