Kia a primit trei certificate de mediu de la TÜV Nord

Nils-Jansen-TUV-Nord-and-Seong-Wook-Yang-Hyundai-Kia-Europe-R&D-CenterKia Motors Corporation a fost distinsa cu trei certificate de mediu de catre TÜV Nord, o organizaţie independentă de inspecţie tehnică, ca recunoaştere a puternicelor eco-prerogative a celor trei noi modele lansate recent.

Emisiile reduse ale noilor Kia Picanto, Rio şi Optima, şi procesele de fabricaţie avansate folosite în producţia lor, au condus certificarea lor, în conformitate cu ISO 14040 (LCA).

Benny Oeyen, vicepresedinte de marketing şi planificare a produsului la Kia Motors Europe, a comentat: “modelele Kia continuă să primească recunoaşterea de la o gamă largă de organizaţii independente din industrie, de pe tot globul, pentru calitatea şi eficienţa metodelor de producţie lor, pentru ca ating cel mai înalt nivel de siguranţă şi pentru designul lor atractiv”.

“Kia este profund angajata in minimizarea impactului vehiculelor sale asupra mediului, şi această ultimă premiere urmează acreditărilor similare primite pentru noul Sportage şi pentru moderna noastra facilitate de productie din Zilina “, a concluzionat Oeyen.

Toate cele trei modele Kia acreditate în această lună ofera costuri competitive de exploatare, şi, în cazul noului Rio, un hatchback din segmentul B, cea mai mică emisie de CO2 (de la doar 85 g / km) fata de orice maşină comercializata în prezent, in Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.