Primele zece maşini SsangYong ajung în România

SsangYong-Korando-C200New Kopel Car Import, divizia de importuri auto a New Kopel Group, va aduce în România primele zece autovehicule SsangYong Korando C200 până la sfărşitul lunii august.

SsangYong Korando C200 a fost lansată atât cu transmisie manuală cât şi automată, ambele în şase rapoarte. Korando are în gamă vehicule 4×2 şi 4X4.

Cu un motor de 2,0l, euro 5, diesel, 175CP/4000 rpm si 360 Nm/2000-3000 rpm, având un consum combinat de 6l/100 km (cutie de viteze manuala, tractiune 4×2) şi atingând 100 km/h în aproximativ 10 secunde, noul Korando poate fi o optiune interesanta.

Viteza maxima oferita de noul Korando se plafoneaza la 179 km/h in cazul cutiei de viteze manuale si creste pana la 186 km/h in cazul cutiei de viteze automate cu 6 rapoarte.

O parte din primele zece Korando livrate vor fi destinate drive-testelor.

Publicul va putea obţine toate informaţiile legate de modelele SsangYong prezente pe piaţa din România, de ofertele speciale, începând cu prima săptămână a lunii septembrie. Până atunci însă, pot fi făcute precomenzi, primele cinci beneficiind de un discount special de 15%.

Livrarea maşinilor aflate în stoc se va face imediat. În ceea ce priveşte comenzile, perioada maximă de livrare este de trei luni.

“Am observat existenţa în România a unui număr semnificativ de admiratori ai SsangYong, brand al cărui importanţă pe piaţa românească suntem convinşi că o vom creşte. Publicului acestuia ne adresăm deja cu oferte care în permanenţă să le aducă un plus de beneficii”, spune Dudy Perry, CEO al New Kopel Group.

La începutul luni iulie, New Kopel Group anunţa că a devenit noul importator unic în România al mărcii sudcoreene de automobile. Tot atunci era făcută cunoscută intenţia ca în primul an reţeaua de distribuţie să fie extinsă cu zece noi dealership-uri la nivelul întregii ţări.

Chiar zilele acestea sunt în curs de concretizare câteva dintre acestea.

New Kopel Group a raportat pentru 2010 o cifră de afaceri de 25 milioane Euro, în creştere cu 78% faţă de anul 2009. Pentru anul 2011 grupul estimează o cifră de
afaceri ce va depăşi 30 milioane Euro.

2 thoughts on “Primele zece maşini SsangYong ajung în România

  1. Edi

    SsangYong, din cate am auzit sunt masini bune, in perspectiva cand imi va mai creste si familia as lua in calcul sa imi cumpar un C200, mai ales ca stiu ca se ocupa de ei New Kopel. Eu am avut numai experiente placute cu ei, mi-am luat o Corsa noua de la ei la inceputul anului si m-a ajutat super mult oferta de la ei: sa iti dai masina veche avans, apoi stiu ca daca apar probleme la masina se ocupa ei si de service si nu trbeuie sa imi bat capul. Probabil ca vor avea oferte atractive si pentru aceasta marca…

    • turatiimaster

      Miroase a reclama la New Kopel, dar azi sunt in toane bune…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.