FF, primul Ferrari cu tracţiune integrală prezentat oficial în România

Ferrari FFLa eveniment au participat Ambasadorul Italiei la Bucureşti, Mario Cospito, Preşedintele Forza Rossa, Ion Bazac, pilotul Giancarlo Fisichella, Vice-Preşedintele Ferrari, Enrico Galliera, şi alţi membri din managementul Ferrari. S-a celebrat de asemenea desemnarea Ferrari drept brandul cel mai fascinant al românilor.

După Geneva, Paris, Shanghai sau Berlin, Bucureştiul a fost următorul oraş în care s-a prezentat oficial ultimul model Ferrari Four (FF), în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Showroom-ul oficial din Otopeni, marţi 20 Septembrie.

La lansare au participat Dl Mario Cospito, Ambasadorul Republicii Italiene la Bucureşti, Dl Ion Bazac, Preşedintele Forza Rossa, pilotul oficial Ferrari Giancarlo Fisichella precum şi membri din managementul Ferrari în frunte cu Dl Enrico Galliera, Senior Vice President Commercial & Marketing.

La doar 3 ani de la intrarea pe piaţă, Forza Rossa şi Ferrari au reuşit să devină nu numai brandul cel mai fascinant al românilor (conform unei cercetări recente Unlock Market) dar şi o referinţă pe piaţa auto din regiune şi pentru comunitatea de business.

Prezentarea noului automobil se face în condiţiile în care în România automobilele din segmentul SUV şi 4×4 prezintă un interes ridicat din partea clienţilor. FF este primul Ferrari capabil să ofere senzaţii de condus excepţionale atât pe asfalt cât şi pe macadam sau zăpadă.

Automobilul este cel mai puternic din segmentul său (660 cai putere) şi vine cu foarte multe inovaţii, începând de la sistemul de tracţiune integrală până la noile generaţii de suspensii şi frâne carbo-ceramice. În proiectul de dezvoltare a participat şi fabricantul de pneuri Michelin, ca partener strategic.

Giancarlo Fisichella şi-a făcut apariţia la bordul noului FF, în lumina flash-urilor şi a numeroaselor camere de filmat, marcând astfel intrarea oficială pe piaţa din România a noului model.

One thought on “FF, primul Ferrari cu tracţiune integrală prezentat oficial în România

  1. […] anvelope MICHELIN Pilot Super Sport sunt certificate pentru a echipa noul FF, primul FERRARI cu tracţiune integrală, care a fost lansat ieri şi pe piaţa românească. După […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.