Ţiriac Auto lansează propria aplicaţie de iPhone

Apple iPhone 4Ţiriac Auto este primul operator român din domeniul distribuţiei şi service-ului auto care lansează o aplicaţie proprie de iPhone.

Aceasta facilitează accesul utilizatorilor la portalul www.tiriacauto.ro, permiţându-le consultarea ofertelor de maşini noi şi rulate, găsirea celui mai apropiat showroom sau service sau chiar programarea unei vizite într-unul din punctele de prezenţă Ţiriac Auto.

“Prin acoperirea acestui nou canal de comunicare, venim practic în întâmpinarea clienţilor noştri, utilizatori de iPhone, care, indiferent de locul în care se află, au nevoie de o informaţie utilă, în timp real, despre cel mai apropiat service sau showroom din reţeaua Ţiriac Auto.

Ţinând cont de ritmul accelerat de creştere a numărului de utilizatori de iPhone, considerăm important să fim prezenţi şi aici. Prin urmare, prin lansarea aplicaţiei pentru iPhone, clienţii vor avea acces rapid atât la datele de contact ale Ţiriac Auto cât şi la toate informaţiile despre maşinile noi sau rulate pe care le avem în stoc.” – declară Valentin Safta, Director Marketing Ţiriac Holdings.

Principalul avantaj al acestei aplicaţii este interactivitatea. Aplicaţia permite atât programarea rapidă în service, cât şi direcţionarea către locaţiile Ţiriac Auto cele mai apropiate, în caz de nevoie.

Suplimentar, pentru a face aplicaţia cât mai atractivă, s-a pus accent atât pe zona de prezentare a produselor comercializate, cât şi pe secţiunea multimedia – în cadrul căreia utilizatorii pot avea acces la filme de prezentare, reclame sau material de descărcat aparţinând mărcilor şi modelelor din portofoliul Ţiriac Auto.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.