Toyota ProTect

Toyota_logoToyota Motor Europe (TME) a lansat recent Toyota ProTect, produsul ce oferă protecţie unică pentru autovehicule, cu ajutorul unei substanţe protectoare speciale folosită atât pentru vopseaua aplicată pe exterior, cât şi pentru materialele din interior şi pentru jantele de aliaj.

Cel mai nou produs din gama pentru ingrijirea autovehiculului oferit de Toyota se aplică de către personal specializat şi oferă cinci ani de protecţie în urma unei singure aplicări, fiind disponibil atât pentru maşini noi cât şi pentru cele rulate.

Gama Toyota ProTect conţine trei produse ce oferă protecţie pentru diferite componente ale autovehiculului:

– Protecţie pentru caroserie – este o tehnologie bazată pe siciliu, care nu conţine ceară, ce formează o peliculă moleculară pe suprafaţa aplicată, capabilă să reziste la efectele poluării, la intemperii, reziduuri din mediu şi alte substanţe.

– Protecţie pentru jantele de aliaj – praful din plăcuţele de frână, ce are o temperatură de 400°C nu va putea pătrunde în jantele de aliaj tratate cu acest produs. Orice reziduu va putea fi îndepărtat printr-o simplă spălare cu apă.

– Protecţie pentru tapiţerie – bazat pe polytetrafluoroethylena (PTFE), produsul poate fi aplicat pe tapiţeria din material textil (nu şi pe cea de piele sau pe zonele din plastic) oferind protecţie impotriva murdăriei zilnice şi permiţând clienţilor să îndepărteze uşor petele printr-o simplă ştergere a tapiţeriei.

Dezvoltată, testată şi aprobatp de Divizia de Accesorii originale Toyota din cadrul Toyota Motor Corporation şi de către partenerul ThreeBond Co. Ltd din Japonia tehnologia folosită de produsul Toyota ProTect a fost creată de către NASA pentru protecţia sateliţilor şi antenelor parabolice.

Vânzările în Japonia şi Taiwan au fost un success, anunţând astfel introducerea tehnologiei şi pe pieţele europene.

Curăţarea maşinii devine o chestiune extrem de simplă după tratarea acesteia cu Toyota ProTect. O simplă spălare cu detergent fără ceară este suficientă. Aplicarea de ceară nu mai este necesară pentru o perioadă garantată de cinci ani.

Toyota ProTect este disponibilă acum în toate service-urile Toyota din ţară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.