Ferrari 458 Spider, oficial în România

Ferrari 458-SpiderLa doar două luni de la Premiera Mondială (Maranello) şi de la lansarea oficială a modelului, la Salonul Auto de la Frankfurt, Ferrari 458 Spider a fost prezentat oficial astăzi şi în România. Evenimentul a avut loc la Showroom-ul Ferrari din Otopeni în faţa a numeroşi jurnalişti prezenţi cu această ocazie.

Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari în România a pregătit publicului o surpriză, prin amplasarea în showroom a mai multor generaţii de modele convertibile (F360 Modena Spider, F430 Spider, F430 Scuderia Spider 16M şi Ferrari California), pentru a retrăi evoluţia, emoţia şi succesul pe care le-au reprezentat fiecare din aceste superbe automobile.

După o scurtă introducere, noul Ferrari 458 Spider şi-a facut apariţia într-un mod spectaculos, avându-l la bord pe pilotul Claudiu David.

În România, automobilele decapotabile de la Ferrari se bucură de un mare succes: „Fiind o ţară în care verile sunt călduroase şi profitând de superbul litoral sau de drumurile sinuoase şi spectaculoase de munte, dar şi în oraşe, clienţii noştri sunt foarte atraşi de modelele decapotabile precum California sau seria Spider a gamei sport.

Este un lifestyle, o tendinţă, date fiind senzaţiile unice procurate de curentul de aer sau de sunetul inconfundabil al motorului”, a declarat Camelia Bazac, CEO Forza Rossa.

Derivată din modelul 458 Italia (distinsă cu mai multe premii internaţionale printre care Motorul Anului 2011 sau câştigător al Cupei Intercontinentale Le Mans în anduranţă), 458 Spider este echipată cu un acoperiş rigid retractabil.

Timpul de deschidere este de doar 14 secunde, iar acest sistem inovator este cu 25 kg mai uşor decât versiunea soft-top a modelelor precedente.

Motorul are 570 cai putere, performanţe de 3,4 sec pentru 0-100 km/h şi o viteză de top de 320 km/h. Datorită ergonomiei în cockpit şi a conceptului anti-turbulenţe, pasagerii pot purta o discuţie chiar şi la 200km/h.

„În cel mai dificil an al crizei financiare, aşa cum se întrevede a fi 2012, a vinde maşini sport de peste 200,000 EUR este o mare provocare. Aşa cum am dat dovadă până în prezent, provocările fac parte din metabolismul Forza Rossa”, a încheiat Camelia Bazac.

1 Response

  1. ady says:

    salut mi am luat un golf4 motor 1.4 16v din 2000 si as vrea sa i fac schimbu de ulei,cam cati litri de ulei intra?ce ulei imi recomanzi?mersi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.