Motor AG, dealer BMW, devine partener oficial al Primăriei Municipiului Piteşti

Conferinta-de-presa-Motor-AG-BMW Primaria PitestiMotor AG, cel mai mare dealer BMW din provincie şi al doilea din reţeaua BMW la nivel naţional, după volumul de vânzări, devine partener oficial al Primăriei Municipiului Piteşti.

Parteneriatul are o durată de un an şi constă în punerea la dispoziţie, de către Motor AG, a unui automobil BMW pentru Instituţia Primăriei Municipiului Piteşti.

Automobilul pus la dispoziţie este un BMW Seria 5, 525d cu sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive. Modelul este echipat cu cel mai noul propulsor diesel cu patru cilindri, cu o capacitate de doi litri, care dezvoltă o putere maximă de 218 CP.

Avantajele motorizării diesel de capacitate mică se concretizează printr-un consum deosebit de redus, de 5-5,3 litri/100 km conform normelor de testare UE.

Eficienţa este completată de încadrarea într-o clasă de impozitare mică (propulsoare sub 2000 cmc) şi revizii gratuite prin pachetul Basic Service Inclusive (oferit standard la toate modelele BMW).

Rezultatul este o autoturism performant cu costuri de utilizare deosebit de competitive, ceea ce recomandă automobilul ca o potenţială alegere responsabilă pentru o instituţie publică.

„Motor AG se numără printre dealerii BMW cu cele mai bune performanţe, de aceea ne dorim mereu să fim în continuare cei mai buni şi să fim asociaţi cu cei mai buni, motiv pentru care ne facem simţită prezenţa în mijlocul companiilor sau instituţiilor cu un profil similar.

Primăria Municipiul Piteşti va fi, cu siguranţă, unul din partenerii noştri de succes, întrucât împărtăşim aceeaşi perseverenţă şi acelasi spirit al performanţei. Sunt convins că această colaborare va întări atât imaginile celor două părţi implicate, dar va sta la baza unor viitoare colaborări mai strânse între mediul public şi cel privat.

Motor AG contribuie la dezvoltarea economică a regiunii, iar Primăria Municipiului Piteşti implementează numeroase proiecte de îmbunătăţire a infrastructurii oraşului şi acţiuni cu caracter social.

Cât despre automobilul care va fi pus la dispoziţia Primăriei Piteşti, prin prestanţa unui model premium şi eficienţa best in class, BMW Seria 5 este automobilul perfect pentru managerul unei companii sau al unei instituţii publice. Avem toate argumentele obiective: consum redus şi costuri zero de întreţinere”, a declarat Adrian Prodănel, Director General Motor AG.

Parteneriatul s-a realizat în baza unui contract de comodat pentru o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire. Valoarea automobilului în discuţie este de 62.314 Euro (TVA inclus).

„Ne bucurăm că o companie argeşeană fruntaşă ca şi rezultate nu doar pe plan local, ci şi naţional consideră instituţia pe care o coordonez de mulţi ani ca fiind un partener de încredere şi performant.

Personal, consider că beneficiile de care vom avea parte sunt mai mult decât notabile: vom avea la dispoziţie o maşină nouă, eficientă în privinţa consumului şi nu în ultimul rând, o maşină ce impune o anumită prestanţă şi respect, exact ceea ce ne dorim să transmită şi Primăria oraşului Piteşti în rândul cetăţenilor săi”, a afirmat primarul Tudor Pendiuc.

Parteneriatul cu Primăria Municipiului Piteşti vine după un alt parteneriat important realizat de Motor AG în octombrie 2011, în urma căruia Motor AG a devenit sponsor oficial al echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea.

“Ne-am implicat într-o serie de parteneriate strategice pentru că vrem să creştem recunoaşterea publicului asupra mărcii BMW, dar şi asupra unor domenii sau instituţii pe care noi le considerăm reprezentative şi cu care ne potrivim ca viziune şi aspiraţii. Suntem fideli unor principii de performanţă şi ne bucurăm să descoperim parteneri similari”, a mai declarat Adrian Prodănel, Director General Motor AG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.