Kia cee’d model 2012

Kia-c'eed-2012Nu poate fi ceva mai plăcut decât să prezentăm primele fotografii cu noul model Kia cee’d, unul din cele mai bine vândute autovehicule de clasă compactă, cel puţin în România.

Nu e niciun secret, conduc un cee’d modelul 2007 şi sunt realmente încântat de vehicul, la aproape 5 ani de la achiziţie.

Dacă n-aş dori un Sportage, da, sigur aş conduce un cee’d 2012.

Vom vedea…

7 thoughts on “Kia cee’d model 2012

 1. Spiridusul

  Cred ca pretul masinii va fi mai mare decit ne asteptam (vezi cazul i40). Probabil foarte aproape de Golf/ Focus/ Astra.

 2. Alexandru Agape

  Superb Kia Cee’d, app Robert…vezi ca ai gresit numele masinii in articol:)ce-i drept e si un nume foarte ciudat, ar fi interesant sa stim la ce s-au gandit inginerii KIA cand au numit masina asta:)

  • turatiimaster

   Da, sunt distrat, nu stiu cum se numeste masina pe care o conduc. Cat despre nume, este o combinatie intre CEE (Comunitatea Economica Europeana) si ED (European Design), fiind o incercare a producatorului de a stipula clar faptul ca masina este manufacturata in Europa cu design si specificatii orientate spre aceasta piata.

   • Alexandru Agape

    Foarte frumos. Sincer sa fiu nu m-as fi gandit la asta:) E clar o masina gandita si facuta pentru piata europeana, dar nu stiam ca e fabricata in EU.

 3. kim_vl

  Cand apare in Ro ?

  • turatiimaster

   In Europa apare cam in iunie, deci din vara va fi si la noi.

 4. Bravo Robert… Si eu am tot un Ceed..sunt la a 2-a masina Kia si nu am ce sa represez. Pacat ca multi nu “studiaza” mai atent acest brand…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.