Dacia Duster câştigă teren în cadrul unităţilor specializate de intervenţii

Dacia Duster pompieriM-am bucurat să văd că şi prin România au început să apară câteva Dacia Duster echipate cât de cât, pentru unităţi speciale de intervenţie, ISU, Pompieri, SMURD etc.

În timpul în care noi luăm în râs marca naţională, uneori motivat, de cele mai multe ori nu, alţii exploatează la maxim calităţile deosebite ale Duster-ului…

O să fiu succint: Duster este ieftin, foarte competitiv în teren accidentat, uşor de întreţinut, spaţios, performant şi pe şosea şi în afara ei, pretabil la echipări speciale, consumă puţin şi nu stă rău nici cu fiabilitatea.

Pentru destinaţii speciale, nu avem cum să nu recunoaştem, Duster rămâne o bază excelentă şi cu toţii trebuie să încurajăm guvernul să echipeze formaţiunile specializate, şi nu numai, cu autovehicule produse în România.

Aştept cu interes contractele pentru armată, nu e nicio ruşine ca Duster să fie măcar un nepot mai slăbuţ în offroad, al celebrului Aro.

Până când se hotărăsc ai noştri, europenii profită…

4 thoughts on “Dacia Duster câştigă teren în cadrul unităţilor specializate de intervenţii

 1. cat costa o astfel de jucarie? mi-ar prinde bine pt consultatii la domiciliu in rural!!

  • turatiimaster

   Ma tem ca nu stiu raspunsul, pretul ar fi un Duster normal plus modificarile specifice.

 2. ciprian

  E prea tare…sa salvezi vieti cu o masina care nu se descurca prea bine in testele de siguranta…? Fereasca D-zeu sa nu aiba ei nevoie de descarcerare..

 3. daniel

  robert,
  dupa cum se poate observa destul de usor din pozele pe care le-ai atasat, duster-ul nu are echipari speciale ci doar o rampa opto-acustica,o statie de transmisie pe radiofrecventa pompierilor si un spatiu (dulapior) unde se pot tine diverse accesorii marunte(subliniez marunte,dupa cum se observa dim marimea deschiderii sertarelor).
  sunt total de acord cu tine ca putem face si noi asa ceva, numai ca trebuie sa existe”un impuls”…
  daca vrei sa vezi o masina de teren(SUV 4×4) care este echipata intr-adevar CA O AMBULANTA(inclusiv omologata in Romania ca atare),ma poti contactacta pe mailul personal.
  zi frumoasa sa ai,

  daniel marin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.