Hyundai dezvăluie imagini suplimentare cu noul Santa Fe

The-all-new-Santa-Fe 2012Hyundai Motor Co., cel mai mare producător auto sud coreean, a prezentat astăzi imagini suplimentare cu noul sau model Santa Fe, sporind interesul asupra generaţiei următoare de SUV Hyundai, care va debuta oficial în aprilie. Primele imagini de prezentare a acestui model au fost dezvăluite la data de 11 martie.

Noul Santa Fe are la bază conceptul de design „Storm Edge“, care face parte din filosofia extinsă a „Sculpturii fluidice“ şi preia imaginile puternice şi dinamice create de natură, în timpul formarii unei furtuni.

Futurist, dar atractiv, noul Santa Fe dispune de lumini de poziţie şi blocuri optice spate, ambele cu LED-uri, precum şi jante de aluminiu de 19 inch pentru un aspect şi pentru senzaţii îmbunătăţite.

Noul model prezintă o serie de dotări avansate pentru clasa SUV în materie de siguranţă şi confort, dintre care: sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare (Lane Departure Warning System), sau sistemul de şapte airbag-uri, încorporând airbag pentru genunchi.

În plus, sistemul Hyundai Blue Link® (serviciul de transmitere a informaţiior prin satelit) va fi disponibil pentru prima dată pe un model SUV. Sistemul oferă conectivitate inovatoare, confort şi servicii de siguranţă pentru autovehiculele Hyundai.

Telecomanda cu funcţie de acces, controlată prin intermediul dispozitivelor inteligente şi prin mesaje vocale, îmbunătăţeşte asistenţa la drum.

Mai multe detalii vor fi anunţate cu ocazia lansării oficiale, ce va avea loc în cadrul Salonului Internaţional Auto de la New York, la începutul lunii aprilie 2012.

* Modelul Santa Fe descris în acest comunicat de presă face referire doar la modelul produs pentru piaţa coreană. Unele denumiri şi specificaţii pot diferi în funcţie de regiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.