MINI United 2012 – cea mai mare reuniune mondială a fanilor MINI

MINI United 2012A venit vremea pentru o nouă reuniune MINI United. Comunitatea internaţională ce s-a format în jurul mărcii britanice de automobile mici premium se va reuni la cea de-a patra ediţie a festivalului în aer liber, între 11 şi 13 mai 2012.

Pe lângă activităţile tradiţionale ale comunităţii – motorsport şi lifestyle -, participanţii la ediţia 2012 a MINI United vor avea parte la Circuitul „Paul Ricard” în Le Castellet (Franţa) – gazdă a unor curse de Formula 1 de-a lungul mai multor decenii – de spectacole oferite de artişti de renume din lumea muzicii.

Pentru pasionaţii MINI, universul creat în jurul MINI United a oferit mereu multe opţiuni. Şi în acest an, evenimentul va fi o dată în calendar pentru cei atraşi de ritmul muzicii.

Prin dezvăluirea programului oficial MINI United, devine o certitudine că nu doar fanii MINI vor fi cei al căror apetit pentru muzică va fi satisfăcut; participanţii la festival – care vor veni de pretutindeni – vor avea posibilitatea de a-şi vedea live preferaţii din muzica naţională şi internaţională.

Confirmări în programul MINI United 2012:

Vineri, 11 mai: Iggy and the Stooges, Martin Solveig, Hubert-Félix Thiéfaine, The Rifles, Naive New Beaters

Sâmbătă, 12 mai: Gossip, The Ting Tings, Ben Mazué, SOMA, Charlie Winston, Birdy Nam Nam

În 2009, aproximativ 25.000 de fani din peste 40 de ţări s-au reunit la Silverstone (Anglia) pentru cel de-al treilea festival MINI United, atunci când au sărbătorit nu doar cea de-a treia reuniune a comunităţii, ci şi a 50-a aniversare de la înfiinţarea mărcii.

Programul evenimentului este mai bogat ca niciodată, atât ca număr de artişti participanţi, cât şi ca varietate. Pe lângă prestaţiile live ale principalelor nume ale scenei internaţionale – muzică şi DJ -, în lumina reflectoarelor va apărea şi întreaga gamă de produse MINI. Modelele MINI John Cooper Works se vor simţi ca acasă pe un circuit unde s-a scris o parte importantă din istoria Formulei 1.

Împătimiţii motorsportului vor intra în rolul piloţilor într-o serie de competiţii MINI, iar prezentarea exclusivă a unui nou model MINI reprezintă un nou punct de atracţie al programului.

În cele din urmă, dar nu mai puţin important: activităţile sportive distractive, demonstraţiile de cascadorie şi prezentările unor versiuni clasice Mini de excepţie vor asigura o combinaţie atractivă de petreceri “al fresco” şi momente MINI.

Un program vast de divertisment pentru tinerii fani MINI este garantat, precum şi o mare varietate de degustări culinare. Alte particularităţi esenţiale ale unui festival MINI United sunt MINI Club Area şi Beauty Parking, care au şi rolul de parcare, dar şi de scenă pe care membrii flotei MINI primesc un plus de strălucire.

Pentru majoritatea fanilor ce vor fi prezenţi la a patra ediţie a festivalului MINI United, un moment important al evenimentului este conducerea propriului automobil MINI spre locul de desfăşurare a reuniunii.

Informaţii suplimentare despre MINI United 2012 sunt disponibile la www.MINIspace.com/MINIunited. Actualizări constante despre programul evenimentului, activitatea de motorsport şi participanţii din muzică vor fi postate pe site, acolo unde veţi găsi şi sfaturi şi conexiuni spre locaţia evenimentului, înscrieri, rezervări de bilete şi de cazare în zona din jurul festivalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.