Planurile de dezvoltare ale Jaguar în România şi la nivel global

Jaguar-XFReprezentanţii Premium Auto – Importatorul oficial al mărcilor Jaguar şi Land Rover pentru România – anunţă o creşere semnificativă a vânzărilor pentru modelele Jaguar în luna mai a acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a lui 2011.

Cererea pentru acest brand a cunoscut un trend ascendent încă de anul trecut, înregistrând o creştere a vânzărilor de aproximativ 16% faţă de 2010. Estimările companiei pentru următorii doi ani sunt optimiste, previzionând o creștere situată in jurul valorii de 135 de maşini, comparativ cu 37 unităţi, în anul 2011.

„Evoluţia rezultatelor Jaguar din ultimii ani demonstrează că segmentul maşinilor de lux are un potenţial de creştere semnificativ în România.

Pe fondul unui efort complex şi susţinut la nivel de reţea, estimăm o accelerare a cererii pentru acest brand, până la finalul lui 2012, estimând 77 de modele Jaguar vândute la nivel naţional”, declară Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto.

Reprezentanţii companiei se aşteaptă ca, în acest an, cererea să se îndrepte cu preponderenţă către modelul Jaguar XF (78%), urmat de Jaguar XJ, a carui ediţie limitată a fost prezentată la Salonul Auto de la Beijing.

Printre măsurile pe care compania le are în vedere, pentru susţinerea planului de dezvoltare a brandului Jaguar în România, se numără optimizarea serviciilor financiare, extinderea reţelei prin intermediul unor noi centre regionale în 4 oraşe, servicii After-Sales extinse, un program de buy-back şi trade-in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.