Hyundai Elantra Coupé îşi face debutul în Asia

Hyundai Motor Company, cel mai mare producător auto din Corea de Sud, a prezentat modelul Elantra Coupé pieţei locale, în cadrul Salonului Internaţional de la Busan, care se desfăşoară în perioada 24 mai – 3 iunie 2012, având ca temă „Călătoria autovehiculului verde peste ocean“.

„Elantra Coupé (denumită Avante Coupé în Corea), dezvoltată în baza versiunii sedan, va oferi o nouă experienţă şi valoare clienţilor cu un stil şi mai sofisticat. Vom oferi în mod continuu valorile «Modern Premium» mai multor clienţi“, a declarat Choong Ho Kim, Preşedinte şi COO Hyundai Motor.

Standul Hyundai ocupă cea mai generoasă suprafaţă în cadrul salonului auto şi a fost dezvoltat în baza conceptului de design „Trecerea dinamică către viitor“.

În timp ce Hyundai a păstrat imaginea unitară de brand „Modern Premium“ la nivel global, standul a fost conceput pentru a transmite imaginea dinamică a efervescentului oraş-port Busan.

Elantra Coupé are o lungime totală de 4.540 mm (cu 10 mm mai lungă decât versiunea sedan), o lăţime de 1.775 mm şi o înălţime de 1.435 mm. Graţie propulsorului 2.0 l Nu Gdi şi a transmisiei cu şase trepte, Elantra Coupé generează o putere de 175 CP şi cuplu maxim de 213 Nm (toate specificaţiile sunt limitate pentru piaţa din Coreea). Lansarea acestui model pe piaţa locală din Coreea este programată pentru a doua jumătate a anului curent.

În cadrul salonului auto, Hyundai prezintă o gamă variată de modele, de la automobile prietenoase cu mediul înconjurător, până la modele exclusiviste, precum conceptele i-oniq şi Hexa Space. În plus, Hyundai oferă o varietate de acţiuni interactive pentru vizitatorii salonului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.