Mercedes-Benz prezintă Placebo live în concert la A ROCK

Mercedes-Benz Clasa M 2012Cu trei luni înainte de lansarea pe piaţă a noii Clase A, Mercedes-Benz dă startul unui tur de concerte, în cinci oraşe europene. Împreună cu trupa britanică de rock alternativ Placebo, Mercedes-Benz prezintă seria de concerte “A ROCK”.

Primul concert va avea loc în Paris pe 22 iunie 2012, urmat de cele din Roma, Zurich şi Hamburg. Turul va continua şi cu un spectacol programat în Madrid, pe 5 iulie 2012.

Fanii din România au şansa de a câştiga 5 invitaţii pentru 2 persoane la concertul din Madrid, înscriindu-se între 8 şi 18 iunie la concursul organizat pe site-ul Mercedes-Benz România – http://www.mercedes-benz.ro/ARock. Invitaţiile includ transport şi cazare în Madrid.

“Maşinile excepţionale trebuie comunicate prin modalităţi excepţionale. Cu designul său artistic şi progresiv, noua Clasa A va elimina monotonia din segmentul maşinilor compacte.

Seria de concerte ‘A ROCK’ îşi propune să sublinieze noul ritm pe care Clasa A îl stabileşte în lumea mobilităţii”, declară Anders Sundt Jensen, Vice President Brand Communications Mercedes-Benz Cars.

“În plus, Placebo este un partener ideal. Trupa exprimă creativitate, pasiune şi un stil dinamic şi inconfundabil – valori care se potrivesc atât de bine cu noua Clasă A.”

De câţiva ani, Placebo a fost recunoscută ca una dintre cele mai faimoase trupe de rock din întreaga lume, având reprezentaţii live memorabile. Cu 8 albume lansate până în prezent, Placebo a vândut peste 8 milioane de discuri, fiind premiată de mai multe ori de-a lungul celor 15 ani de carieră.

Ultimul lor turneu mondial “Battle for the Sun” (2008-2010) a epuizat biletele în toate locaţiile, trupa susţinând 143 de spectacole în 44 de ţări, cu 2,5 milioane de bilete vândute.

La fiecare concert în parte sunt aşteptaţi aproximativ 800 de spectatori. Biletele nu sunt disponibile la vânzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.