Zoltan Brassai este noul Director General al Ford România

Logo Ford Motor CompanyHenrik Nenzen, 66 ani, Director General al Ford România, se retrage din activitate la sfârşitul lui iunie, după 41 ani de activitate devotată în slujba Ford Motor Company.

Nenzen s-a alăturat Ford în 1971 şi a deţinut o gamă largă de funcţii în domeniile Marketing, Vânzări şi Service ale Ford, inclusiv un număr de misiuni internaţionale în Norvegia, Germania, Statele Unite, Rusia şi mai recent România.

“M-am bucurat foarte mult de anii mulţi în care am lucrat pentru Ford şi în special am apreciat aceste ultime 18 luni petrecute aici în România. Având în vedere că Compania Naţională de Vânzări Ford România este pusă pe picioare, iar la Craiova începe producţia de motoare de volum şi vehicule, simt că acum este timpul potrivit să predau frâiele ca Director General”, a spus Henrik Nenzen.

Hans Schep, Director Regional, Operaţiuni Vânzări Europene, Marketing, Vânzări şi Service, Ford of Europe, a spus: “Aş dori să profit de această oportunitate pentru a-i mulţumi lui Henrik pentru contribuţia sa excepţională adusă Ford şi să îi doresc lui şi familiei sale toate cele bune pentru viitor.”

Nenzen este urmat în funcţia de Director General al Ford România de Zoltan Brassai, 49 ani, actualmente Director Operaţiuni al Ford România. Noua lui numire intră în vigoare începând cu 1 iulie 2012.

Brassai a deţinut mai multe funcţii la Ford, inclusiv Brand Manager Ford Europa pentru Vehicule din Clasele C şi D, în Koln, precum şi Director Operaţiuni pentru Pieţe Europene Emergente, în Budapesta.

“Tuturor ne va lipsi conducerea inestimabilă şi experienţa lui Henrik în echipa Ford România, dar el ne-a lăsat o moştenire puternică şi pozitivă pe care se poate construi. Aştept cu nerăbdare să conduc echipa Ford România spre un succes şi mai mare”, a spus Zoltan Brassai.

1 Response

  1. 05/11/2012

    […] Brassai devine noul Director General al Ford Romania si mai apoi Ford incepe productia de serie a autovehiculelor la fabrica din […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.