Ţiriac Auto Rulate a definitivat procesul de rebranding

Blazon Grup Tiriac Holding AutoŢiriac Auto Rulate şi-a aliniat imaginea corporate la noua identitate vizuală a Grupului Ţiriac. Lansat în urmă cu o lună de zile, procesul de rebranding Ţiriac Auto Rulate s-a încheiat recent, oferind clienţilor o nouă abordare în cadrul bine-cunoscutei locaţii din Otopeni.

“Ne bucurăm că am reuşit să finalizăm într-un timp record procesul de rebranding, pentru a ne alinia, în acest fel, la noile standarde ale Grupului Ţiriac.

Noua imagine completează valorile deja consacrate ale organizaţiei din care facem parte, precum flexibilitatea, rapiditatea şi siguranţa, cât şi abordarea centrată pe consumator, atât de importante într-un business ca al nostru”, declară Mihai Ghenghea, Director General Ţiriac Auto Rulate.

În prezent, Ţiriac Auto Rulate pune la dispoziţia clienţilor peste 300 autovehicule rulate, dintre care 90% au o vechime mai mică de cinci ani. Toate autovehiculele, prezente în parcul Ţiriac Auto Rulate, beneficiază de garanţie de 12 luni şi pot fi vizionate pe www.tiriacautorulate.ro sau direct în parcul auto din Otopeni (Calea Bucureştilor nr. 289).

Înfiinţată în anul 2007, compania Ţiriac Auto Rulate este specializată în achiziţia şi comercializarea de autovehicule rulate.

De-a lungul timpului, echipa Ţiriac Auto Rulate a demonstrat că diferenţa pe piaţa de profil o face abordarea dinamică – adecvată afacerilor one-to-one, îmbinată cu profesionalismul şi siguranţa specifice unui dealer auto autorizat.

De aceea, Ţiriac Auto Rulate a conceput şi lansat pentru clienţii săi pachete integrate de servicii de finanţare, achiziţie şi asigurare. Clienţii pot obţine un credit sau un leasing chiar la sediul companiei, beneficiază la cerere de asigurare RCA şi CASCO cu intrare în vigoare imediată și, în cazul în care doresc, îşi pot achiziţiona noua maşină rulată prin intermediul serviciilor de trade-in puse la dispoziţie de Ţiriac Auto Rulate.

Evaluarea autoturismelor aduse spre vânzare către Ţiriac Auto Rulate este gratuită. Întocmirea documentelor de vânzare se realizează chiar la sediul companiei, iar plata autovehiculelor se face pe loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.