Poliţia Transporturi va circula cu o Toyota Avensis

Politia-Transporturi-Toyota-AvensisToyota România continuă parteneriatul început în urmă cu doi ani cu Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În acest an, Direcţia de Poliţie Transporturi, Serviciul de Poliţie Aeroporturi va beneficia de acest parteneriat, prin punerea la dispoziţie a unui autoturism Toyota Avensis 2.2 D-4D Executive.

Ca şi în anii anteriori, acestă colaborare are loc pe perioada verii, atunci când traficul, atât pe şosele, cât şi în gări şi aeroporturi este mai intens.

Referitor la acest parteneriat, Şeful Serviciului Transporturi Navale, subcomisar de poliţie Valeriu Surduleac, a declarat: “La data de 04.07.2012, Direcţia de Poliţie Transporturi din cadrul IGPR a preluat în baza unui contract de comodat un autoturism marca Toyota Avensis, de la firma Toyota – România, pentru desfăşurarea activităţilor de serviciu.

Contractul de comodat a fost încheiat pe o perioadă de trei luni, cu posibilitatea de prelungire pentru aceeaşi perioadă.

Autoturismul va fi folosit la Aeroporturile Internaţionale Henri Coandă Bucureşti Otopeni şi Aurel Vlaicu Bucureşti Băneasa pentru prevenirea şi combaterea activităţilor infracţionale şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Sperăm ca parteneriatul cu Toyota România să continue şi după termenele stabilite, acesta fiind de un real folos în activităţile specifice muncii de poliţie.”

“Continuarea acestui parteneriat ne demonstreaza încă o dată că marca Toyota oferă autoturisme sigure şi fiabile, potrivite activităţii intense desfăşurate de către Poliţia română. Toyota Avensis, marca celor remarcabili, beneficiază de spaţiu generos, o multitudine de dotări practice şi consum eficient de combustibil.

Prin punerea la dispoziţie a acestui autoturism, dorim să contribuim şi noi la siguranţa din aeroporturi şi scăderea numărului de infracţiuni”, a menţionat Anca Dumitrescu, Senior Brand Manager pentru Avensis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.