Toyota lansează campania Auris pentru Aur

Toyota_logoÎncepând de astazi, 16 iulie, Toyota România lansează campania de promovare a modelului de clasa C, Toyota Auris, campanie intitulată “Auris pentru Aur”.

Campania are două componente : un concurs organizat pe pagina de Facebook Toyota România şi Oferta de Aur, compusă dintr-un pachet de 5 ani de întreţinere gratuită şi un avantaj client de până la 3.000 de euro.

Concursul “Auris pentru Aur” se desfăşoară în perioada 16.07-12.08 2012 pe pagina de Facebook Toyota România – www.facebook.com/ToyotaRomania, premiul pus în joc fiind chiar o maşină Toyota Auris.

Participantii trebuie să aleagă tipul medaliei pe care consideră că România o va obţine la sporturile la care participă în competiţia de la Londra 2012 şi/sau numărul total de medalii estimat pentru fiecare sport în parte.

Fiecare predicţie corespunde unui număr de puncte, iar participanţii care acumulează minim 1.000 de puncte se califică pentru tragerea la sorţi, în urma căreia se câştigă o Toyota Auris.

Întreţinerea gratuită se oferă în perioada 16 iulie-30 septembrie, la orice variantă a modelului Toyota Auris, este valabil 5 ani sau 150.000 km şi include manopera şi piesele aferente reviziilor periodice.

Întreţinerea gratuită este valabilă pe teritoriul României şi se efectuează exclusiv în cadrul atelierelor de reparaţii autorizate Toyota, cu piese originale Toyota. Oferta de Aur este completată de un avantaj client de până la 3.000 de euro, TVA inclus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.