Noul Opel Ampera e deja la Di-Bas

Opel Ampera Showroom Di BasAmpera îi aşteaptă pe cei interesaţi la DiBas, partenerul Opel punând la dispoziţia clienţilor săi atât un model de showroom, cât şi o maşină de drive test.

Ampera poate fi comandat în România, iar dealerul Opel DiBas asigură şi operaţiunile service de specialitate pentru modelul electric.

“Facem parte din reţeaua exclusivistă a dealerilor europeni dedicaţi Ampera. Ne-am dorit sa fim parte a acestui proiect pentru că acest model face disponibilă astăzi o tehnologie pe care ne-o închipuiam ca aparţinând viitorului”, spune Tiberiu Bardan, Director General DiBas.

“Calităţile tehnice ale acestui model şi faptul că nu necesită infrastructură fac să fie o soluţie viabilă pentru condusul în oraş, dar un numai: Ampera se încarcă de la orice priză casnică şi oferă inclusiv soluţia tehnică pentru drumuri prelungite”, explică Bardan.

La showroom-ul DiBas, Ampera este expus alături de cele mai reprezentative modele ale gamei actuale Opel.

De la începutul activităţii sale, DiBas a comercializat peste 10.000 de automobile. Dealerul Opel are o îndelungată tradiţie în reprezentarea mărcii germane,parteneriatul debutând în februarie 1998.

Poze de la evenimentul de lansare puteti viziona direct aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.