208 premiat pentru interfaţa touch screen

Peugeot 208Interfaţa touch screen a modelului 208 a primit titlul de “Comfort Innovation of the Year” din partea unui juriu internaţional format din jurnalişti auto, premiu acordat la Stuttgart cu prilejul expoziţiei “Automotive Interiors Expo”.

Intuitiv, fluid, ergonomic, modern, modelul 208 s-a bucurat de recunoaştere, primind titlul de “Confort Innovation of the Year”, graţie noilor funcţii oferite de ecranul tactil de 7 inci.

Standard începând cu al doilea nivel de echipare (Active), interfaţa unică grupează funcţii care înainte erau separate: radio, muzică, navigaţie, setări vehicul (cum este cazul celor pentru lumina ambientală, ştergătorul spate conectat la marşarier).

Interfaţa oferă utilizatorului continuitate între vehicul şi viaţa sa personală şi profesională. Graţie conexiunii prin Bluetooth sau prin mufa USB, noul Peugeot 208 se poate conecta la un dispozitiv portabil (telefon, tabletă, player multimedia), ce poate fi controlat cu ajutorul ecranului sau a comenzilor integrate pe volan pentru a asculta muzică, a afişa imagini stocate, sau a primi / efectua apeluri telefonice.

Printre alte funcţii, telefonul împarte datele de contact cu sistemul de navigaţie, permiţând selectarea destinaţiei din lista de contacte a telefonului.

Premiul este de asemenea şi o recompensă pentru noua generaţie de servicii “Peugeot Connect Apps”, ale căror aplicaţii au fost dezvoltate pentru a uşura viaţa de zi cu zi a conducătorilor auto.

Aceştia beneficiază acum de informaţii extrem de folositoare şi actualizate: preţul carburantului, locuri de parcare disponibile, condiţii de trafic, condiţii meteo, etc.

Titlul a fost acordat modelului Peugeot 208 de către un juriu alcătuit din jurnalişti auto influenţi, membri ai “Automotive Interiors Expo”. Desfăşurată la Stuttgart, în acelaşi timp cu “Automotive Testing Expo”, “Engine Expo” şi “Vehicle Dynamics Expo”, expoziţia reuneşte profesionişti auto din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.