Uşi rezidenţiale de garaj CITO – noi standarde

Usi rezidentiale de garaj CITOFolosind competenetele sale cât şi renumele câştigat în cei peste 6 ani de activitate pe piaţa din România, compania Flexible Door Concept (FDC) a lansat pe 12 septembrie 2012 uşa rezidenţială de garaj CITO.

Cu această ocazie, invitaţii au vizitat hala de producţie şi de asamblare a societăţii Flexible Door Concept, aflată pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la Km 94.

Uşile de garaj CITO oferite de FDC reprezintă soluţia rapidă, ergonomică, robustă şi uşor de utilizat pentru orice garaj.

Uşile de garaj CITO de la FDC se remarcă printr-un cumul de avantaje inegalabile în acest moment:
– Elemente constructive inovatoare, ce oferă un nivel ridicat de siguranţă şi design
– Structura porţii este compusă din şine de culisare verticale şi orizontale ce sunt executate dintr-o singură bucată
– Sistem de ghidaj revoluţionar, care elimină aspectul de uşă industrială
– Cel mai scurt buiandrug – doar de 30 cm – conferă întregului sistem un grad sporit de ergonomie
– Garniturile antiîngheţ cu două camere care oferă o etanşare şi rezistenţă la îngheţ mărită
– CITO Kit Design – Personalizează uşa ta asa cum doreşti!
– Instalare rapidă – 20 minute
– Livrare într-un termen extrem de scurt

Despre Flexible Door Concept – FDC
Societatea înfiinţată în 2006, s-a impus pe piaţă graţie produselor oferite la cele mai înalte standarde de calitate şi termenelor de livrare imbatabile. FDC are ca domeniu principal producţia de perdele şi grilaje metalice utilizate pentru închideri şi securizări de spaţii comerciale şi industriale.

Pentru a acoperi o gamă mai largă de produse din sectorul industrial, FDC a înfiinţat un depozit de uşi metalice industriale şi uşi multifuncţionale. Grilajele şi perdelele metalice FDC deţin certificate de calitate, fiind fabricate conform normelor europene în vigoare.

FDC a investit în dezvoltarea capacităţii de producţie, prin construirea unei hale de producţie de 6.000 mp, cu o capacitate de producţie de 15000 buc/an. FDC va avea o capacitate de producţie pentru uşile de garaj CITO de 10000 buc/an. În cei 6 ani de activitate, FDC deţine o reţea care însumează peste 300 de dealeri în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.