Poliţia are în dotare şi un Ford Mondeo

Ford Mondeo police car in RomaniaUn Ford Mondeo echipat cu tehnologie de ultimă generaţie a fost oferit astăzi, cu ocazia “Zilei fără accidente rutiere”, Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, Serviciul Rutier, Biroul Accidente pentru a fi folosit în activitatea curentă, timp de 6 luni.

Pe lângă acest suport, Ţiriac Auto se va implica activ şi în educaţia rutieră a elevilor, participând împreună cu poliţiştii de la Brigada Rutieră Ilfov la acţiunile ce urmează a avea loc în şcoli: “Cea mai bună patrulă şcolară”, “Lecţia de educaţie rutieră”, “Desenăm, ne jucăm, circulaţie învăţăm”.

“Prin acest parteneriat dorim să fim alături de Poliţia Romană în proiectele şi activităţile specifice de prevenire a accidentelor rutiere şi a cauzelor generatoare ale acestora.

Siguranţa copiilor ar trebui să devină o prioritate a tuturor. Niciun efort nu este prea mare pentru a-i învăţa cât de importantă este viaţa. Am convingerea că deprinderile corecte de circulaţie învăţate acum îi pot proteja pe mai departe”, a declarat Daniel Antor, Director General Îiriac Auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.