Mitsubishi prezintă noul Outlander în România

Mitsubishi-Outlander 2012La 11 ani de la inventarea termenului de “crossover”, noua generaţie Outlander a fost prezentată în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva şi astăzi, în România, prin intermediul Distribuitorului General Mitsubishi Motors pentru România, M Car Trading, parte a grupului Ţiriac.

« Noul Outlander este un model de referinţă pentru istoria mărcii celor trei diamante pe piaţa românească. În urmă cu nouă ani, în septembrie 2003, lansarea primei sale generații reprezenta momentul în care M Car Trading a devenit importator oficial al mărcii Mitsubishi Motors în România.

Iar acum este exponentul unui nou început, fiind primul automobil de serie produs de către un constructor major », declară Leonard Ungureanu, Director Executiv M Car Trading, distribuitor general Mitsubishi Motors pentru Romania şi parte a Grupului Ţiriac.

Noul Outlander a fost proiectat încă de la început cu dispozitive încorporate pentru ca şoferul să poată opta fie pentru motorizarea tradiţională, fie pentru cea hibridă (Plug-in Hybrid EV).

Nu este însă singurul element important pentru acest model. Perfecţiunea detaliilor, liniile moderne, ergonomia spaţiului interior, combinate cu siguranţa dată de tehnologia modernă de ultimă generație, deja consacrată sub umbrela Mitsubishi, fac ca noua generație să reprezinte un “must-have” în materie de SUV-uri urbane, potrivite oricarui tip de activitate cotidiană.

Importanţa momentului de lansare este marcată şi de prezenţa la acest eveniment a Preşedintelui & CEO Mitsubishi Motors Europe, Tomohisa Nishina.

Odată cu numirea sa în acestă funcţie, în aprilie, anul curent, acesta a primit cea mai strategică responsabilitate, şi anume prezentarea noului brand eco Mitsubishi Motors clienţilor europeni în toate cele 34 de ţări ale MME, susţinută de o nouă gamă de vehicule cu tehnologie inovatoare, inclusiv modelul premium Noul Outlander ICE*.

În acest moment, Noul Outlander, un « crossover » premium, dinamic, adaptat drumurilor amenajate, şi oricăror condiţii de vreme, cu flexibilitatea unui habitaclu (interior) de MPV, cu impact redus asupra mediului înconjurător, este deja disponibil spre vânzare pe piaţa din România, prin reteaua de dealeri autorizaţi Mitsubishi Motors, cu un preţ începând de la 22.308 euro cu TVA inclus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.