Vreau să promovez marca ISUZU

Isuzu D-Max cu echipare speciala si plug zapadaAm un Isuzu D-Max din 2009, voi avea un Isuzu D-Max model 2012 în curând, sper ca în martie să-l pot conduce, deja îl aştept de mult. Asta ca să lămurim de ce pentru mine marca Isuzu înseamnă ceva mai mult decât alte mărci.

O să vedeţi multe chestii legate de Isuzu pe acest site şi o să mă auziţi mereu vorbind de Isuzu. Pentru că aşa vreau eu. Nu mă plăteşte nimeni să fac asta…

Mi se pare normal să promovez o marcă mare la nivel mondial, despre care în România se ştiu foarte puţine. Isuzu este un fabricant renumit de camioane şi vehicule utilitare mari, având în gamă şi un pick-up, respectiv modelul D-Max.

De ce vreau să fac cunoscută marca Isuzu în România? Pentru că D-Max e o maşinărie grozavă, care merită mai multă atenţie decât primeşte.

Cel mai fiabil motor, robusteţe de camion, un preţ bun, capacităţi off-road la nivelul celor mai renumite vehicule pick-up, experienţă enormă în motorizări Diesel, D-Max şi-a câştigat un renume indestructibil pe plan internaţional. Pur şi simplu nu poţi găsi o recenzie pe internet, în care D-Max să fie văzut ca un pick-up slab…

Indiferent că este modelul mai vechi, pe care îl deţin, sau noul model, când văd un D-Max, mă bucur şi mă gândesc că cel care îl conduce a ştiut ce a cumpărat. Dacă nu, o să afle pe parcurs că nu a greşit.

Am ratat ieri să fotografiez un D-Max foarte frumos, cred că era al celor de la Radio ZU, însă tot am mai găsit un D-Max interesant în curtea importatorului.

Echipat complet pentru muncă, nu doar pentru distracţie, iată ce mai ştie să facă un D-Max…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.