Hyundai Motor dezvăluie imagini cu modelul concept premium HND-9 Sport Coupé

Hyundai-HND-9Hyundai Motor Company, producătorul auto cu cea mai rapidă dezvoltare, a prezentat imagini exterioare ale “HND-9”, cel mai recent concept din clasa premium sport.

“HND-9” reprezintă evoluţia filosofiei de design Hyundai “sculptură fluidă”. Conceptul noului model a fost dezvoltat de către Centrul de Cercetare şi Dezvoltare Hyundai Motor Group din Namyang, Coreea, iar HND-9 prezinta detalii stilate în fiecare element de design, generând un aspect premium.

Mai mult, HND-9 – cu o capotp mpritp li cu un ampatament extins – înfăţişează o interpretare modernă a unui model coupé sport din clasa premium.

Liniile caracterului fluid, dar în acelasi timp aerodinamic, pornesc de la baza farurilor faţă şi se opresc la portbagaj.

Caroseria voluminoasă şi puternică, grila hexagonală, extinsă şi proeminentă a radiatorului evidenţiază imaginea performantă a acestui concept.

Mai mult, portierele tip “fluture”, liniile spiralate amplasate în apropierea farurilor, care strălucesc discret în caroseria argintie, dubla ţeavă de eşapament şi designul unic al farurilor faţă şi sapte oferă modelului un aspect futurist.

Dispunând de tracţiune spate, concept de înaltă performanţă pentru modelele sport coupé, HND-9 este echipat cu un motor turbo de 3.3 litri GDi, cu transmisie automată în 8 trepte şi livrează 370 CP.

HND-9 va avea premiera mondială în timpul conferinţei de presă Hyundai, din 28 martie 2013, în cadrul Salonului Auto de la Seoul. Detalii suplimentare despre concept şi tehnologia revoluţionară vor fi prezentate la salon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.