Surprize pentru clienţii Mit Motors

Noul-SorentoReţeaua de service auto Mit Motors (reparator autorizat al mărcilor Kia şi Mitsubishi) a pregătit o serie de surprize celor care le vor trece pragul.

Astfel, pe lângă reduceri substanţiale la o serie de produse şi servicii, cei care vor ajunge la Mit Motors au şansa de a câştiga un weekend la volanul noului Kia Sorento, sau a noului Mitsubishi Outlander (în funcţie de opţiunea fiecăruia).

Promoţia se va desfăşura până la data de 31.05.2013. Clienţii trebuie să efectueze revizia autoturismului în cadrul service-urilor Mit Motors, folosind piese şi materiale furnizate în totalitate de Mit Motors (la care beneficiază, în plus, de o reducere de 15% din preţul de achiziţie).

Toţi cei care vor respecta această condiţie vor fi înscrişi la o tombolă al cărei premiu este un weekend în compania fie a noului Kia Sorento, fie a noului Mitsubishi Outlander.

Pe lângă această oportunitate, clienților Mit Motors li s-au pregătit şi alte surprize.

De exemplu, la montajul anvelopelor de vară ei vor putea beneficia de o reducere de 15%, iar clienţilor fideli (celor care au efectuat în ultimul an calendaristic întreţinerea periodică într-unul din service-urile Mit Motors) li se va face o inspecţie rapidă gratuită a autoturismului (control rampă, verificare vizuală stare sisteme frânare, direcţie, suspensie, iluminare, verificare nivele, presiune roţi, test baterie).

Mai mult, dacă vor fi descoperite nereguli în urma acestei inspecţii rapide, prețurile pentru manoperă şi pentru reperele ce urmează a fi înlocuite, în cazul unei reparaţii, vor fi reduse, la rândul lor, cu 15%.

Şi în cazul efectuării reviziilor periodice, respectând în totalitate prevederile planului de mentenanță comunicat de producător, Mit Motors va oferi acelaşi discount de 15% pentru piese şi manoperă, dacă achiziţionarea în totalitate a materialelor în cauză se va face de la Mit Motors Int.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.