Road Show Porsche şi centru auto de lux Porsche Pipera

Porsche PiperaPorsche Inter Auto România a deschis noul complex Porsche Pipera, cel mai mare din Europa de Sud Est, mizând pe revenirea pieţei auto pe segmentele premium şi luxury.

Investiţia totală de 15 milioane de EUR permite noului centru auto de lux să deservească optim piaţa locală.

Situat în apropiere de Porsche Bucureşti Nord, Porsche Pipera are deja finalizate şi deschise showroom-urile şi punctele de service pentru Audi şi Porsche, urmând ca showroom-urile Bentley şi Lamborghini să-şi poată primi cât de curând clienţii într-o ambianţă conformă cu standardele mărcilor.

„În ultimii ani s-a remarcat o diferenţă între evoluţia per ansamblu a pieţei şi performanţele segmentelor premium şi luxury,” explică Dana Cortina, Director General Porsche Inter Auto România.

„Acestea au fost mai stabile, chiar în vremurile cele mai grele şi, conform estimărilor noastre, vor fi şi primele care se vor redresa. Cu noul complex Porsche Pipera, vom fi excelent poziționaţi să valorificăm potenţialul pieţei în care activăm, administrând un portofoliu extins de mărci şi modele.”

Porsche Pipera a permis construcţia unui spaţiu generos de expunere pentru o gamă foarte largă de modele şi instalarea unui număr mai mare de posturi de service, dotate cu echipamente de ultimă oră, conform cerinţelor mărcilor.

Aceste investiţii – alături de echipa de specialişti de service care parcurg periodic programe de perfecţionare în ţară şi în centrele de training ale concernului Volkswagen – vor contribui şi la un nivel mai ridicat de satisfacţie a clienţilor.

Centrul Porsche Pipera are o suprafaţă totală de 50.000 mp, o suprafaţă construită de peste 11.500 mp şi un depozit de piese de schimb de 2.100 mp.

„Am început derularea acestui proiect de investiţii într-un context foarte optimist de piaţă şi am finalizat-o într-un cu totul alt context,” declară Eduard Diaconu, Director Executiv Porsche Bucureşti Nord şi Porsche Pipera.

„Dar perspectivele pieţei de lux locale, dublate de faptul că deţinem un complex auto unic, ne fac să credem că, în câțiva ani, vom putea reedita povestea de succes a Porsche Bucureşti Nord şi la Porsche Pipera.”

Structura celor două centre – Porsche Pipera şi Porsche Bucureşti Nord – reflectă mai bine segmentarea portofoliului Porsche Inter Auto – mărcile de volum (Volkswagen şi Skoda) fiind localizate la Porsche Bucureşti Nord, iar cele de lux la Porsche Pipera.

Pe parcursul lunii iunie, cu ocazia deschiderii showroom-ului Porsche, compania derulează o suită de acţiuni de promovare pentru clienţii săi, având în centru o flotă de 22 de automobile Porsche descinse special la Bucureşti de la fabrica din Stuttgart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.