Honda Trading România prezintă Jazz Hybrid şi noutăţile pentru 2015

Honda Jazz HybridModelul Jazz Hybrid, unic în segmentul său prin flexibilitatea spaţiului interior, oferă un spaţiu de depozitare generos datorită sistemului hibrid compact IMA, care permite scaunelor Magic Seats să se plieze, ca şi în cazul versiunilor non-hibride.

În spaţiul interior astfel obţinut încap 4 trolere, sau obiecte agabaritice, cum ar fi plantele de apartament mari sau chiar un suport de umeraşe.

Cutia automată cu variaţie continuă, dar şi designul interior şi exterior, fac modelul foarte confortabil la condus, iar dimensiunile compacte şi manevrabilitatea ridicată, combinate cu un consum urban de 4,4 litri/100 km, îl fac o alegere ideală pentru deplasările în oraş.

În afară de eficienţa demonstrată a sistemului hibrid IMA, Jazz Hybrid este echipat şi cu tehnologii care protejează mediul şi eficientizează consumul, cum ar fi: sistemul ECO Assist sau butonul ECON.

Honda Jazz Hybrid este disponibil în reţeaua dealerilor Honda, la un preţ de la 14,190 Euro fără TVA, pentru echiparea superioară Elegance, cu plafon panoramic.

Din octombrie, modelul Jazz Hybrid vine echipat şi cu anvelope de iarnă cadou şi poate fi achiziţionat cu finanţare în leasing, cu dobândă începând de la 0.99% / an.

Honda Trading va lansa în 2015 cinci noi modele, prezentate în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Modelul Honda HR-V, un SUV de dimensiuni mici, anunțat în premieră în Europa, noul Jazz, cu un nou design exterior, mai aerodinamic şi modern, Civic Type-R, dar şi facelifturi ale gamelor Civic, la nivelul designului interior şi exterior, şi CR-V, care va fi disponibil cu o nouă motorizare.

Noua gamă de modele va primi şi 4 noi motorizări, parte a tehnologiei Honda EarthDreams, după cum urmează: un motor diesel de 1.6 litri şi 160 CP, disponibil pe modelul CR-V facelift, un motor pe benzină de 1.5 litri – pentru modelul HR-V, un motor turbo pe benzină de 2.0 litri şi minim 280 de CP – pentru modelul Civic Type-R şi un motor pe benzină de 1.3 litri – pentru noua generație Jazz.

Honda Trading România estimează o cifră de afaceri de 14 milioane euro în 2014, în creştere cu 10% faţă de 2013. Cifra se bazează pe o creştere a vânzărilor de maşini de 10%, corespunzătoare unui număr de 560 de automobile comercializate pe parcursul întregului an. Pentru 2015, compania îşi propune o creştere a cifrei de afaceri şi a vânzărilor asemănătoare cu cea din 2014 şi păstrarea cotei de piaţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.