MINI Cooper SD 2.0l Steptronic

MINI Cooper SD 2.0l Steptronic

În mod cert şi asumat, am strâmbat din nas când, căutând un seria 5 la BMW, am aflat că nu se poate în perioada pe care o doream. Apoi, firesc, a venit întrebarea, nu vrei un MINI?

Seria 5-MINI, MINI-Seria 5, nu încape comparaţie ai zice. Şi totuşi, pentru o clipă am avut o inspiraţie divină, am zis da, vreau. Şi n-am regretat o secundă.

A fost să fie un MINI Cooper SD, varianta 5 uşi, cu noul motor diesel de 170 CP şi cutia de viteze Steptronic, cu 6 trepte.

Evident, m-am amuzat tare văzând pictogramele cu rachete şi karturi, prezente prin meniul maşnii, şi nu cred că trebuia să fac asta, pentru că da, acest MINI chiar poate să se comporte ca un kart şi ca o rachetă, în acelaşi timp.

Cine are rabdare să vadă filmele, o să afle şi de ce am fost aşa entuziasmat. Da, maşina asta mi-a schimbat complet percepţia despre MINI. Nu eram fan MINI, de la generaţia asta am devenit.

Ireproşabil. MINI Cooper. Perfect în orice ocazie.

2 Responses

  1. lilian says:

    intre mini s, sd, renault s, , golf gti 2.0 TSI DSG6 automat 230 hp, si altele cu s asa este ca , este pe sus, ai putea sa faci un clasament pe auto cu 5 usi , cu motoare pana 2000 cm3, pret /calitate/performante/toate cu cutii automate, deci pana 2000 cm3, poti pune si deoparte pretul , performante in primul rand, si restul etc. si nu numai ce este cu s sau r etc. INTREBAREA ESTE AI PUTEA/ cap coada/ de la a la z, sau cum vrei tu…, ideea este- masina mica , cm3 pana 2000(taxe mici) putere mare, etc. merci frumos .

    • turatiimaster says:

      Complicat ce vrei tu, sunt clase diferite, pot sa iti zic ca idee, ce mi-as lua eu daca as fi in situatia ta, din cele enumerate: Mini Cooper SD (aer premium), super tare, Clio RS EDC, la fel, Golf e foarte misto dar prea conventional, o astfel de masina trebuie sa fie si spectaculoasa nu doar eficienta, m-as uita si la Kia ceed GT (bun raport pret/performante), Seat Leon Cupra (bun dar cam ca Golf), Fiesta sau Focus ST, sunt multe variante. In 2017 apare si noul Megane RS, cu EDC, care va rupe, acum depinde cat esti dispus sa astepti. Si n-am inclus aici alternativele premium, Audi, BMW, Mercedes, Lexus, etc, la care bani sa ai, ca performante sunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.