Toyota Romania: ediţia a 5-a a TOYOTA DREAM CAR ART CONTEST

Toyota Dream Car Art Contest

Toyota România lansează a cincea ediţie naţională a concursului dedicat copiilor: Dream Car Art Contest – Desenează mașina visurilor tale – concurs încununat de foarte multe succese ale micuţilor artiști din România, în etapele internaţionale.

Concursul se va desfășura în perioada 15 ianuarie 2015 – 15 martie 2015 și se adresează tuturor copiilor cu varsta de până la 15 ani. Ideea concursului este de a stimula imaginaţia și creativitatea copiilor, pentru ca aceștia să își exprime viziunile cu privire la un viitor mai bun.

Desenând mașina visurilor, micii artiști au ocazia de a înţelege mai bine bucuria și importanţa unui vis și totodată a-și dezvolta interesul pentru mașini.

Toyota România se mândrește cu rezultatele extraordinare obținute până acum în etapa internaţională a concursului – din peste 70 de ţări participante – România a câstigat:

2011 – Adrian Emanuel Pristavu – mențiune specială;
2012 – Ștefania Mihaela Călinescu – Medalia de AUR;
2013 – Sorina Teodora Călinescu – Medalia de AUR; Iasmina Maria Răceanu – Medalia de ARGINT, Ștefania Sandu – Medalia de ARGINT și Ciprian Gherghinoiu – Medalia de BRONZ.
2014 – Iasmina Maria Răceanu – Medalia de AUR; Mara Teodora Ureche – Medalia de ARGINT; Luca Filip Clima – Medalia de BRONZ si Sorina Teodora Călinescu – Medalia de BRONZ

http://www.toyota.ro/masinavisurilor

Jurizarea la nivel naţional va avea loc în luna martie, juriul fiind compus din: George Kyriazis – Director General Toyota Romania, Eugen Suman – Creative Director Kubis Interactive, Adrian Drăgan – Editor in Chief auto motor și sport, Costin Giurgea – TV host, Tudor Bratu – TV host și Elena Greta – Graphic artist.

Jurizarea la nivel internaţional va avea loc în luna aprilie 2015, iar rezultatele vor fi făcute publice în luna august 2015.

Câștigătorii etapei internaţionale vor câștiga o excursie în Japonia în luna august 2015, toate cheltuielile fiind acoperite de către Toyota Motor Corporation. Lucrările vor fi jurizate de către un juriu internaţional din care va face parte și președintele TMC, Akio Toyoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.