Anvelopele Bridgestone selectate pentru noul Fiat 500X crossover

Fiat_500X_Cross

Fiat a ales anvelopele de la Bridgestone pentru noul Fiat 500X crossover. Bridgestone este compania numărul unu în lume în producţia de anvelope şi cauciuc.

A început deja şi livrarea anvelopelor Turanza T001 cu dimensiunile 225/45 R18 91V către fabrica Fiat din Melfi, Italia.

500X este cel mai nou membru al bine cunoscutei familii Fiat 500 şi urmează după 500, 500 Cabrio şi 500L, care sunt de asemenea echipate din fabrică cu anvelope Bridgestone Turanza.

Cu 500X, Fiat a dezvoltat un vehicul urban disponibil cu tracţiune pe două roţi, denumit City Look şi o versiune mai puternică, cu tracţiune pe patru roţi, sub denumirea Off-Road Look.

Criteriile pentru dezvoltarea anvelopelor au vizat rezistenţa excelentă la rulare, performanţa în ceea ce priveşte zgomotul şi manevrabilitatea.

Christophe de Valroger, VP Original Equipment, Bridgestone Europa: “Bridgestone se mândreşte cu faptul că a fost selectată pentru Fiat 500X, primul vehicul urban dezvoltat pentru oraş care oferă opţiunea performanţei cu tracţiune pe patru roţi.

Anvelopele premium Turanza T001 au putut îndeplini cerinţele stricte solicitate de Fiat legate de performanţă, care includ criterii foarte ridicate de rezistenţă la rulare pentru economie de combustibil.”

Turanza T001 este anvelopa premium emblematică de la Bridgestone, dezvoltată pentru a asigura o armonie totală între siguranţă, confort, durabilitate şi performanţă de mediu.

Anvelopa a primit distincţii în teste independente privind anvelopele, inclusiv rating-ul râvnit „foarte recomandat” din partea organizaţiilor ADAC şi Autozeitung din Germania în 2015.

2 Responses

  1. Drakiula says:

    O să fie și un test cu mașina? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.