Nokian Tyres: casca lui Mika Häkkinen premiu la un concurs pe Instagram

Nokian Tyres va da startul duminică, 6 noiembrie, pe profilul oficial de Instagram @nokiantyreseurope, https://www.instagram.com/nokiantyreseurope/, unui concurs care va avea ca premiu o autentică piesă de colecție nu numai pentru fanii F1: casca de curse orginală purtată de dublul campion mondial de F1, finlandezul Mika Häkkinen.

Pilotul este ambasadorul oficial al brandului Nokian Tyres și personajul principal al noului spot TV difuzat în prezent în special în țările scandinave, dar și pe internet.

Acest clip publicitar ilustrează prin hiperbole faptul că în timp ce ceilalți producători de anvelope își creează produsele doar dintr-un compus de cauciuc, Nokian Tyres adaugă acestui compus rezistență, precizie și tenacitate scandinavă. Mika interpretează desăvârșit această tenacitatea, iar casca cu autograful său, prezentată și în spot, poate fi acum câștigată de către fanii săi.

Mecanismul concursului este simplu – casca va fi oferită ca premiu celui care are cea mai mare nevoie de ea pentru a conduce pe cel mai dificil drum din Europa. Astfel că, participanții trebuie să fotografieze cel mai dificil tronson de drum pe care îl pot găsi și să dea share fotografiei pe Instagram, însoțită de hashtag-ul #likeMika.

La concurs se pot înscrie toți aceia care au adrese de corespondență în una dintre următoarele țări: Republica Cehă, Polonia, Germania, Italia, Franța, Bulgaria, România, Austria și Elveția.

Concursul va fi lansat oficial în seara de 6 noiembrie pe profilul @nokiantyreseurope, https://www.instagram.com/nokiantyreseurope/, unde va fi de asemenea publicat regulamentul detaliat al competiției. La interval de două săptămâni, reprezentanții Nokian Tyres vor desemna câștigătorul care va primi casca cu autograful celebrului pilot de F1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.