5 stele pentru gama de becuri auto Philips Vision Racing

philips-racing-vision-best-buy-2016

Lansată anul acesta în septembrie la Salonul Automechanika de la Frankfurt, gama de becuri auto Philips Racing Vision a obținut calificativul maxim de 5 stele, după testele efectuate de jurnaliștii britanici de la revista Auto Express.

Gama de becuri auto Philips Vision Racing (H4 și H7), lansată anul acesta la Salonul Automechanika din Frankfurt, oferă în premieră, pentru un produs de serie, puterea și luminozitatea becurilor folosite în competițiile de circuit și raliuri.

Siguranța pe drumurile publice este factorul principal de care ține cont Philips atunci când dezvoltă noile produse, iar experiența acumulată în competițiile din lumea sporturilor cu motor a fost transpusă în noua gamă Philips Vision Racing.

Pentru șoferul obișnuit asta înseamnă o creștere cu 150% a luminozității comparativ cu o soluție convențională de iluminat auto, ceea ce este un factor decisiv pentru siguranța pe drumurile publice.

Superioritatea gamei Philips Racing Vision a fost confirmată și după testul comparativ realizat de editorii revistei britanice “Auto Express” unde a obținut calificativul maxim de 5 stele.

Jurnaliștii britanici au montat mai multe produse similare pe același model Volkswagen Golf VII, iar la finalul testului gama Philips Vision Racing a primit premiul “Best Buy 2016”, confirmând astfel calitățile excepționale ale noului bec auto conceput de Philips.

Noua gama Philips Racing Vision este disponibilă și la toți partenerii și distribuitorii autorizați din România.

10 Responses

 1. robby says:

  Ale mele de ce nu s-au ars? Au deja un an si jumatate. Voi le folositi si ca lumini de zi, cumva?

  • Andy says:

   Robby, tu esti unul dintre aia care sunt zilnic injurati pentru ca circula cu becurile stinse? Tu ai idee cat de slab vizibil esti fara becuri aprinse/DRL-uri bune ziua?

   • Ionut says:

    Nuuuu…. Ca si lumini de zi noi,ceilalti,folosim o lanterna .

   • Ionut says:

    Andy, tu ai zis un mare adevar ! Respect !

    • Mihai says:

     “1. Farurile pe timpul zilei, în localități: Nu e nevoie să aprinzi farurile pe timpul zilei în localități. Totuși, e recomandat să o faci ca să nu uiți să le aprinzi când se înserează sau când ieși din localitate. De asemenea, dacă e ceață sau e puternic înnorat trebuie să aprinzi farurile. Vizibilitate redusă = aprinzi farurile.”

     • Mihai Mihaii says:

      Pe drumurile nationale/express/europene/ autostrazi sunt obligatorii luminile de zi, indiferent de conditiile meteo.

 2. Catalin says:

  Am avut si eu becuri puternice pe masinile detinute in timp, de exemplu Ford Focus in anii trecuti iar in prezent Chevrolet Spark model 2014.
  Ce am constatat dupa ce am folosit Philips Xtreme Power, Osram Night Breaker Unlimited si Night Breaker Plus, cu cat becurile sunt mai puternice, cu atat se ard mai repede. Asa cum a scris Ionut, rezista cam 6 luni de zile, atat au rezistat si la mine cele ce dadeau peste 100% mai multa lumina. Si inca nu le foloseam deseori in timpul zilei la Focus, asa cum se intampla la Spark, intrucat la Spark odata cu pornirea motorului se activeaza si luminile de drum, adica faza scurta.
  Prin urmare, de anul trecut am decis sa nu mai folosesc becuri asa puternice pe Spark. Dupa o documentare temeinica, am ales becuri de la Philips ce dau cu 30% mai multa lumina. Si au rezistat mai bine folosite tot timpul cat circul cu masina, adica aproximativ 11 luni de zile, in care am parcurs cam 8000 kilometri. Prin urmare, cand s-au ars aceste becuri Philips Vision +30% am cumparat becuri identice, ce sunt deja de 2 luni pe masina si sunt folosite tot timpul cat circul cu aceasta. Sunt multumit de aceste becuri, dau lumina mai buna decat un H4 obisnuit, rezista mai mult decat becurile de 3-4 ori mai puternice si evident costa de cateva ori mai putin decat acestea.

 3. Ionut says:

  ….numai daca nu ar fi de o asa proasta calitate ca tin maxim 6 luni…am tot schimbat la ele, pana m-am intors la becuri “normale”, ca mai toti prietenii mei. Da, lumina e mai alba, fasciculul se proiecteaza mai fain pe drum, dar nici un bec de la ei nu tine mai mult de 6 luni (vara) si 3 luni (iarna).

  • Flo says:

   Eu am folosit Osram HB4 Night Breaker Laser +130% pana acum, si am fost multumit de lumina. Dar, in seara asta s-a ars un bec, dupa aproape un an. Si le folosesc zi si noapte indiferent de conditii meteo. Acum trecuie sa caut ceva mai bun..

 4. DE VALERIO BENVENUTO says:

  DIN PACATE CU O DURATA DE VIATA FOARTE SCURTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.