Citroen C3 AIRCROSS 1.2l Pure Tech AT6 Shine

Citroen C3 AIRCROSS 1.2l Pure Tech AT6 Shine

Poate ca vi se va parea neconventional, insa noul C3 AIRCROSS chiar este asa, abordeaza un segment interesant, in continua crestere, un pic altfel decat concurentii sai. Nu are tractiune integrala, nici un aspect agresiv, ci mai degraba e boem si amuzant ca prezenta, insa se bazeaza pe anumite atribute pe care le stapaneste bine.

Spatiul, atat pentru pasageri cat si pentru bagaje, e principalul sau atu, apoi o sa vedeti in filme ca e cu adevarat polivalent, adaptat atat in oras cat si in afara, in masura bunului simt se poate adresa si unor terenuri fara asfalt, daca ii intelegem limitele.

Insa, odata scufundat in fotoliile sale, intelegi ca adevarata miza pe care se bazeaza Citroen, e de fapt confortul. Nu am intalnit de mult asemenea scaune pentru pasagerii din fata, tip fotoliu. Pe urma, combinatia excelenta dintre motorul 1.2 Pure Tech si cutia automata EAT3, pe care am intalnit-o si pe C3, care functioneaza impecabil, desi masa mai mare si aerodinamica sub C3 afecteaza usor performantele generale.

Cu alte cuvinte, o masina interesanta pentru un public matur, rational, care a depasit de mult anumite complexe si acum cauta atribute clare, palpabile, nu doar imagine sau status.

3 Responses

  1. Cristian Eugen says:

    Salut un test cu C5 Aircross 1.2 Puretech avem vreo șansă să vedem curând. Mi se pare ca în anumite versiuni de echipare are un preț foarte competitiv. Multumesc

  2. Claudiu C says:

    Salut Robert!
    Îți urmăresc “opera” de câțiva ani, iti apreciez efortul pentru tot ceea ce faci și vreau sa-ți mărturisesc ca “testele” pe care le realizezi reprezintă un adevărat avantaj și o mare plăcere pentru unul ca mine care este în căutarea unei mașini .
    Pentru 2 adulți și un copil, max 20 000 km/an, 80% oraș, buget max 19 ooo euro. Criteriul principal îl reprezintă confortul și o echipare cât mai de top. Ce model/ configuratie imi poti recomanda pentru combinatia benzina/automata? Pe mine m-a convins acest model cu echiparea din prezentare, o sa merg și la drive test însă aștept și părerea ta. Vitara, crossland x, mokka x, Peugeot 2008 , captur se apropie de pachetul oferit de acest c3 air cross? Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.