Opel Insignia 2.0l CDTI AWD Dynamic

In segmentul mediu multi producatori au renuntat la un model reprezentativ, ceea ce e o veste buna pentru cei ce inca mai au ceva de spus, cum ar fi, de exemplu, Opel, cu interesantul Insignia.

Dupa achizitia Opel de catre grupul PSA, o mare parte din modelele Opel vor avea o infuzie de platforme, motorizari si tehnologii ale grupului francez, insa Insignia a ramas totusi pe calapodul Opel, ceea ce nu e deloc un lucru rau.

Acest Insignia vine cu motorul 2l diesel, ce are la baza motorul Fiat cu tehnologie Multijet 2, insa reproiectat complet de Opel in 2014, pentru performanta si eficienta, in plus pentru adaptarea la normele de poluare Euro 6, cu ajutorul tehnologiei AdBlue.

Desigur, pretul masinii poate parea mare, pentru ca pe langa echiparea Dynamic, mai avem optionale de circa 11 000 euro, insa se poate configura usor un Insignia in zona de 33-35 000 euro, cu suficiente echipamente suplimentare.

Asa cum o sa vedeti in filmari, principalul atu al masinii pare sa fie consumul de carburant, excelent pentru greutatea masinii combinata cu o performanta tractiune integrala cu vectorizare cuplu (similara cu cea de pe noul Focus RS).

Prin prestatii, nivel de echipare, optiuni disponibile, acest Insignia se ridica fara probleme la nivelul celor mai grei din segment, putand fi considerat fara discutie un rival demn pentru Passat, Mondeo sau Mazda 6.

6 thoughts on “Opel Insignia 2.0l CDTI AWD Dynamic

 1. Valik

  A facut cineva drive test cu motirizara 1.5,165 CP?
  La ce dealer in Bucuresti se gaseste aceasta motorizare?
  Thanks!

 2. Valik

  Inca nu m-am decis sau mai bine zis cand eram decis se pare ca nu se iau comenzi(se skimba nu stiu ce reglementari).
  A dat cineva recent comanda?
  Multumesc!

 3. Valik

  Salut,
  Ce stii de motorizarea benzina, 1.5-165 CP?ai mers cu ea?recomanzi?cei de la Opel au discounturi ff frumusele si aproape m-au convins 🙂 desi eu eram in cautare un SUV compact gen Sportage care nu mai apare…
  Multumesc!

  • Teodor

   Salut! Poti sa-mi spui daca si la Insignia dau discount de peste 15%? Multumesc!

   • Valik

    Salut,
    cam pe acolo,mie mi-au facut discount de la 24500 la 21070 euro,pentru Edition cu optiuni.acum depinde de dealer 😀

    • Teodor

     Multumesc pentru raspuns si sa stapanesti sanatos viitoarea masina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.