Te ajutăm să te dezvolți! Investește eficient în camione ținând cont de aceste aspecte

Turatii.ro-camioane.scania.ro


Investind corect în camioane, investești în afacerea ta și astfel îți aduci succesul. Fie că ai deja o flotă de camioane și vrei să faci noi investiții, sau ești la început de drum în industria transporturilor și vrei să începi prin a-ți achiziționa un camion second hand este bine să fii informat atât despre avantajele cât și despre dezavantajele fiecărei mărci în parte. Printre mărcile de top ale camioanelor se află: camioane MAN, camioane Scania și camiaone DAF. Oricare ar fi preferata ta, informează-te asupra serviciilor pe care fiecare marcă de camioane ți le oferă.

Oferte de finanțare variate în funcție de marca de camioane preferată

Fiecare marcă de camioane are oferte de finanțare variate chiar și în zona de rulate. Iar pentru tine e întotdeauna bine să îți cunoști oportunitățile și să profiți de ele. Camioanele rulate reprezintă o investiție în care trebuie să ții cont de toate aspectele. Fie că sunt aspecte ce privesc direct camionul sau aspecte externe ce privesc finanțarea toate au o importanță majoră.

Există trei oferte de finațare ale mărcii de camioane MAN. Prima ofertă este Leasing  financiar clasic. În această ofertă finanțatorul este proprietarul vehiculului pe toată perioada contractului, urmând să devii proprietar la sfârșitul contractului. Acest pachet este disponibil atât pentru camioane MAN noi cât și pentru camioane MAN rulate.

Perfect Leasing este al doilea pachet de finanțare  și este disponibil pentru camioane MAN noi sau cu vechimea de un an. Și în acest pachet finațatorul este proprietarul vehiculului pe toată perioada contractului, urmând ca la final să puteți opta pentru proprietate, vânzare sau prelungirea finanțării.

Ultimul pachet de finanțare al camioanelor MAN este Leasing-ul operațional și este disponibil exclusiv pentru camioane MAN noi. Ca și în celelalte oferte de finațare, propietar devii după încheierea contractului, până atunci finanțatorul este și proprietar.

Diferența dintre programele de finanțare ale cmaioanelor MAN și camioane Scania este că deveniți proprietar încă de când semnați contractul. La final aveți și opțiunea de a cumpăra camionul la o valoarea reziduală foarte avantajoasă. Soluțiile de finanțare oferite de camioane Scania au scopul de a susține orice inițiativă și de a ajuta cumpărătorul să achiziționeze un camion rulat cu proprietățile unui camion nou. Scania îți pune la dispoziție două pachete de finanțare.

Leasingul operațional care constă în cumpărarea de camioane Scania second hand plătind doar 3 rate în avans, air perioada de finanțare este cuprinsă între 12 și 48 de luni. Al doilea pachet de finanțare este închirierea pe timp de un an, iar rata ponește de la 790 de euro  cu un avans de doar 5%.  Șoferii susțin că ofertele de finanțare oferite de Scania pentru camioane rulate sunt cele care îndeplinesc 100% raportul calitate-preț.

Pe lângă mărcile prezentate mai sus, șoferii de camioane ne-au declarat că și marca de camioane DAF este printre preferate. Aceasta pune la dipsoizția cumpărătorului două pachete de finanțare. Oferta de leasing operațional este diponibil doar pentru camioane DAF noi. Avansul este de 0%, iar rata începe de la 1530 de euro. Serviciile suplimentare oferite de acest pachet sunt: înmatriculare, asigurările CASCO, asigurările RCA, plata impozitului AUTO și plata taxei de poluare.

A doua ofertă de fințare este Leasingul Financiar și este disonibilă pentru întreaga gamă de camioane DAF. Și în acest caz avansul este de 0%,  cu 12% pe lună beneficiezi de asistență rutieră, iar asigurările CASCO și RCA potfi plătite în rate lunare.  Perioada de finanțare este cuprinsă între 1 și 6 ani, iar dobânda poate fi fixă sau variabilă.

Rețeaua de service – un alt punct important din lista ta

Un alt aspect extern foarte important ce privește camioanele rulate este rețeaua de service. Cei mai mulți cumpărători de camioane rulate sunt interesașți de rețeaua de service, preț, promptitudinea serviciilor și distanțele până la centrele de revizii. Totodată, acestea reprezintă și criterii de bază atunci când se hotărărsc ă facă o astfel de investiție. Este foarte importsnt ca un service să fie în apropiere, să aibe un program cât mai lung, piese în stoc și prețuri foarte accesibile. Atunci când vorbim despre camioane MAN rulate, șoferii au parte de garanția oferită de calitatea germană. Antreprenorii susțin despre service-urile din Germania că sunt eficiente și rapide.

Rețeaua de service a camioanelor Scania este prezentă în 100 de țări cu peste 1600 de centre de reparații și întreșinere. Mai mult decât atât, acmioane Scania rulate cu eticheta Scania Approved au garanția unei verificări amănunțite înainte depunerea lor în vânzare.  Granția Scania trage după sine un pachet complet de asitență, cu disponibilitate maximă și costuri mici.

În ceea ce privește rețeaua de service DAF, este necesar să contactezi un dealer local Daf pentru că rețeaua de service nu operează cu cărțile de credit, iar Dealer-ul local devine garantul plății.

Ținând cont de programul de finațare și rețeaua de service, achiziția de cmaiaone rulate va fi de succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.