Titi Aur recomandă carburanţii MOL EVO

MOL---Titi-Aur


Titi Aur, multiplu campion national de raliu şi expert auto, recomandă carburanţii EVO de la MOL Romania pentru 100% grijă pentru maşină, cât şi pentru un stil de condus în totală siguranță. Alegerea făcută de multiplul campion naţional de raliu şi expert auto confirmă calitatea carburanţilor MOL.

„Călătoriile cu mașina sunt parte din viața cotidiană, iar mobilitatea este importantă astăzi. Însă la fel de important este sentimentul de siguranță, mai ales când te deplasezi în mașină cu familia şi îți dorești să ajungi cu bine acasă, la finalul zilei. Această siguranță este dată și de folosirea unui carburant de înaltă calitate care susține, pe termen scurt, dar mai ales pe termen lung, performanțele mașinii. Carburanții EVO curăţă şi protejează motorul ceea ce duce la o performanță continuă, foarte importantă călătorie în siguranţă. Pe lângă fiabilitate, utilizarea unui carburant de calitate contribuie şi la un consum mai mic, accelerarea fiind mai redusă pentru același ritm de deplasare.”, declară Titi Aur.

Prin utilizarea constantă a carburanţilor din gama EVO, experiența de condus este mai dinamică printr-o accelerare mai bună. În plus, motorul mașinii va avea o durată de viață mai lungă și un nivel redus de emisii poluante. Aceste avantaje se datorează  pachetului de aditivi unici, de înaltă calitate, dezvoltați special pentru MOL EVO de către unul dintre cei mai renumiţi producători de aditivi la nivel mondial.

Cel mai mare avantaj pentru șoferii care alimentează cu carburanţi premium este protecția sporită a motorului și a sistemului de injecție. O situaţie cu care se confruntă adeseori șoferii este înfundarea injectoarelor, din cauza depunerilor de carburant. Astfel de probleme pot fi prevenite cu ajutorul carburanţilor din gama EVO, care îndepărtează depunerile de pe motoare şi de pe supapele sistemului de injecție cu până la 55% în cazul benzinelor, menţinerea efectului de curăţare fiind de 99%, şi cu până la 58% în cazul motorinei. Injectoare curate și protejate înseamnă mai puține defecțiuni și mai puțini bani cheltuiți pe reparații. Depunerile de pe componentele motorului, inclusiv din camera de ardere a acestuia, pot modifica, în timp, parametrii de funcționare a motorului, iar autoturismul nu va mai putea atinge performanțele sale nominale.

“Noi le oferim clienţilor noştri gama de carburanţi EVO, de cea mai bună calitate, realizată specială pentru a avea 100% grijă de maşina pe care aceştia o conduc şi de a se bucura de o călătorie plăcută. Întotdeauna, noi, la MOL, acordăm atenţie specială clienţilor noştri şi venim în întâmpinarea nevoilor lor prin prin produse de cea mai bună calitate, cum este şi gama de carburanţi EVO”, declară Levente Borviz, Head of Retail MOL România.  

Toţi carburanţii din gama EVO au proprietăţi îmbunătăţite şi asigură o curăţare mai eficientă a motorului, concomitent cu o protecţie de durată, iar un carburant premium poate contribui la reducerea costurilor cu defecțiuni care pot fi prevenite, îmbunătăţeşte performanța motorului  și prelungeşte durata de viață a mașinii, astfel încât aceasta să funcționeze în parametri optimi chiar și la rulaje mari.

În staţiile de servicii MOL, clienţii pot beneficia de produsele de calitate superioară din gama de carburanţi EVO (benzinele EVO şi EVO 100 Plus şi motorinele EVO Diesel şi EVO Diesel Plus), în timp ce pot savura o cafea aromată, alături de o gustare delicioasă la Fresh Corner.

Despre MOL România

MOL România este o subsidiară a MOL Group şi una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezenţă de peste 20 ani pe piaţa autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse şi servicii în domeniul comerţului de carburanţi, lubrifianţi, produse petrochimice şi bitum. În prezent, compania deţine un număr de 219 staţii de servicii, 2 depozite de carburanţi, la Giurgiu şi Tileagd şi un terminal LPG la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la Bucuresti, un sediu administrativ la Arad şi un număr de aproximativ 250 de angajaţi proprii. MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de 2 ori cu locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România în cadrul cercetării de piaţă QUDAL. Începând cu anul 2017, MOL România este parte a proiectului NEXT-E care vizează instalarea a 40 de staţii de încărcare pentru autovehicule electrice. MOL România este un membru activ al comunităţilor în care operează, printr-o platformă extinsă de programe sociale precum Premiul Mentor, Program pentru Sănătatea Copiilor sau Permis pentru Viitor.

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie internaţională integrată și independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operațiuni în peste 30 de țări, aproximativ 25.000 de angajați în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie. În domeniul explorării și producției de hidrocarburi, experiența de peste 75 de ani a Grupului sprijină operațiunile de producție în 8 țări și activitățile de explorare în 13 țări. Grupul MOL controlează patru rafinării și două unități petrochimice la nivelul managementului integrat al lanțului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croația. Compania are, de asemenea, o rețea de peste 2.000 de benzinării în Europa Centrală și de Sud-Est, în 10 țări, din care  219 în România. Grupul MOL este un furnizor de produse din polimeri precum polipropilenă, polietilenă de înaltă şi de mică densitate, înregistrând vânzări anuale de peste 1.000 kt.

2 Responses

  1. Andrei says:

    Salut Robert, te apreciez pentru tot ce faci si consider ca esti insificient “vizualizat”, fata de alti concurenti care adopta o tenta comerciala, cu glume si misto-uri de prost gust.
    In fine, probabil si nivelul societatii romanesti este una din cauze.
    As vrea sa-mi spui pararea ta despre reclamele la benzina superioara (MOL, OMV), sunt reale, doar exagerate sau pur marketing ?
    Stiu problema depunerii pe supape la injectie directa benzina si, avand masina noua, vreau sa stiu daca pot evita astfel de probleme prin alimentarea cu o astfel de benzina.

    Ce inseamna de fapt benzina superioara: sunt anumite modele de carburanti cu aditivi (de obicei prezentati in reclame) sau orice benzina cu cifra octanica 100 ?
    Din ce stiu eu cifra octanica inseamna doar o rezistenta mai mare la autoaprindere, deci nu are si proprietati de curatare.

    Multumesc pt timpul tau,
    Andrei

    • turatiimaster says:

      Salut, proprietatile de curatare vin din aditivii adaugati, nu din cifra octanica, cifra octanica are alte avantaje. Sincer, eu alimentez variat, adica bag 2-3 plinuri de benzina sau motorina normala, si pe urma bag un plin de superioara (de obicei la promotii, etc, la cati km fac pe luna se simte destul de serios diferenta de pret). Diferente de comportament exista, insa depinde de multi factori, motor, tip combustie, etc, pentru mine diferentele sunt cumva insesizabile sau mai bine zis prea putin observabile incat sa consider ca merita sa mergi exclusiv pe carburanti asa zis superiori, insa fiind aditivi diferiti, tocmai de aia e bine sa alternezi cumva tipurile de carburant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.