Noul crossover Kia XCeed – o alternativă elegantă și expresivă pentru SUV-urile tradiționale

Design european de tip coupé pentru noul crossover urban Kia

Un design mai sportiv și o manevrabilitate superioară unui SUV, dar cu un spațiu interior și un volum al portbagajului la un nivel comparabil

Kia XCeed va fi dezvăluit pe 26 iunie 2019

Kia Motors a dezvăluit astăzi prima imagine a noului crossover urban Kia XCeed, care va fi dezvăluit spre sfârșitul lunii iunie 2019. Cu un design elegant, expresiv și modern, noul CUV (crossover utility vehicle) reprezintă o alternativă sportivă la SUV-urile tradiționale mai mari.

Cu o siluetă de tip coupé, noul Kia XCeed este un produs al centrului de design european al mărcii din Frankfurt, Germania, conceput sub îndrumarea lui Gregory Guillaume, vicepreședinte de design al Kia Motors Europe.

Combinația dintre garda la sol ridicată și linia joasă a plafonulului conferă automobilului o poziție de conducere mai sportivă decât a unui SUV tradițional. Iar poziția de conducere ridicată oferă o vedere mai bună asupra drumului decât un hatchback de familie convențional.

Deși are un caracter și un design mai emoțional și mai dinamic decât rivalii săi mai înalți, noul Kia XCeed va oferi un nivel comparabil al spațiului interior și al capacității portbagajului cu cele mai bine vândute SUV-uri din Europa.

Emilio Herrera, Chief Operating Officer al Kia Motors Europe, a declarat: „Designul sportiv și comportamentul noului CUV Kia XCeed îl vor face mai dorit decât multe SUV-uri mai înalte și mai mari.

Cu toate acestea, oferă aceste lucruri fără a compromite versatilitatea, oferind un pachet de dotări inteligente pentru interior și spațiul de depozitare al unui SUV, într-o caroserie sportivă și un aspect compact.”

Noul Kia XCeed va fi complet dezvăluit în 26 Iunie.

16 Responses

 1. Ionut says:

  salut! as vrea sa comand un xceed 1.6 t gdi 204 cp 7DCT. Da-mi o parere legata de consum, fiabilitate cum merge, si altele. Ideea e ca eu am testa varianta de 1.4 t gdi 7DCT si mi-a placut cum trage, desi mi s-a parut mai fasneata sportage-ul de 177 de cai, tot automat. Mersi

  • turatiimaster says:

   Salut, 1.6 T-GDi merge foarte bine, de aia e cel mai rapid din gama, insa si consuma pe masura, daca ma intrebi pe mine, la Xceed motorul cel mai interesant e 1.4 T-GDi, configurat corect il iei in 26 000 euro, dinamica foarte buna si consum cam cu 2-3l la suta mai mic decat la 1.6. In oras diferenta de consum e si mai mare… Am acum un 1.4 la test, aproape full, consuma in jur de 7% real.

   • MANUEL-FLORIN says:

    Va rog frumos sa postati niste sugestii de configurare pentru Kia xceed cu motor de 1.4 T-GDi care sa se incadreze in pretul de 26000 euro!

    • turatiimaster says:

     Varianta Style+ cu optionalele scaune incalzite, volan incalzit, buton pornire motor, supervision 12.3″, clima automata, SCC, Navi 10″25 + JBL, discuri frana fata 17, oglinzi reglabile, incalzite, pliabile, cu semnalizare in oglinzi, wireless charger, adica bijuterie, si nu atinge 26 000, pana la 26 000 mai puneti ce va place.

 2. Alex says:

  Cred ca e destul de mare interesul pentru un test cu Kia XCeed. Credeti ca va fi posibil in urmatoarele luni? Multumesc.

 3. Nicu says:

  Am nevoie de o masina cu pozitia de condus mai inalta (probleme cu coloana) , confortabila, bine insonorizata, motorizare pe benzina, cutie de viteze manuala si tractiune pe fata (2WD). Care sa fie optiunea de cumparare intre Mazda CX 30, Kia Xceed si VW T-Roc tinand cont de criteriile expuse mai sus si buget de 21.000 – 23000 euro?. Aveti alte recomandari?.

 4. Nicu says:

  Cand veti putea face (aproximativ) un review cu XCeed?.

 5. Marian says:

  Ford Focus Active este pe lista de testat?

 6. Nicu says:

  Sunt prezentate lucruri interesante despre noul Kia XCeed: https://autoblog.md/video-premiera-europeana-noul-kia-xceed-concurentul-direct-si-serios-al-noului-ford-puma/ . XCeed va intra in fabricatie in luna august si la vanzare in luna septembrie.

 7. Cristi says:

  am gasit un filmulet pe youtube cu noul XCeed: https://www.youtube.com/watch?v=94h_3BODqB8&feature=youtu.be
  Este frumusica masina.

 8. Stefan says:

  Dupa prezentarea din 26 iunie am aflat lucruri interesante despre noul XCeed de la Kia. Asteptam cu interes test-drive-ul si reviewul d-lui Robert Adam cu si despre aceasta masina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.