Dacia lanseaza versiunea Duster PICK-UP

  • Gama Duster se îmbogățește cu o versiune pick-up, destinată publicului larg.
  • Dezvoltată în colaborare cu Romturingia, unul din cei mai importanți carosieri din România, noua versiune are o sarcină utilă de 500 kg.
  • Duster Pick-Up poate fi comandat începând din 22 Octombrie 2020 în întreaga rețea comercială Dacia.

Dacia lansează în România versiunea Pick-Up a modelului Duster. Derivată din vehiculul 4×4 de serie și păstrând cotele de gabarit ale acestuia, versiunea Pick-Up dispune de o benă cu lungimea de 1,65 metri, capabilă să preia o sarcină utilă de 500 kg.

Realizat din materiale compozite, pe o structură metalică și beneficiind de un sistem de acționare simplu și practic, oblonul benei păstrează designul exterior al hayonului care echipează modelul standard și integrează, în partea superioară, a treia lampă stop.

Versiunea Duster Pick-Up este echipată cu motorizarea Blue dCi de 115 CP. Datorită cuplului maxim de 260 Nm la 2000 rot./min, această variantă de propulsie este adaptată oricărui regim de exploatare – în sarcină, la drum întins sau pe teren dificil. Consumul este deosebit de redus, de numai 5,02 litri/100 km în ciclu urban și de 4,93 litri/100 km în ciclu mixt, ceea ce constituie un avantaj major în utilizare.

Versiunea Duster Pick-Up este disponibilă în culoarea Blanc Glacier și este echipată cu jante din aliaj de 16”.  Vehiculul beneficiază de toate elementele de siguranță aflate în dotarea modelului standard, printre care airbag-uri frontale și laterale pentru șofer și pasager, ABS cu repartitor electronic al forței de frânare, ESP și funcție anti-patinaj, sistem de asistență la demarajul în rampă, sistem de asistență la coborârea pantei.

Comenzile pentru noua versiune sunt deschise începând din data de 22 octombrie în întreaga rețea comercială Dacia din România. Prețul de achiziție al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 Euro (TVA inclus).

Romturingia

SC Romturingia SRL, cu sediul în Câmpulung Muscel, este una dintre cele mai importante companii din România specializate în producția, în conversia și în amenajarea de caroserii pentru autovehicule. Societatea, certificată ISO 9001, este parteneră Groupe Renault din anul 2013.

CARACTERISTICI TEHNICE

DimensiUNI

Lungime :                                            4 341 mm

Lățime :                                               1 822 mm (2 052 mm cu oglinzile retrovizoare)

Înălțime :                                            1 678 mm

Ampatament :                                     2 673 mm

Gardă la sol gol :                                   224 mm

Lungimea de încărcare a benei:         1 650 mm

Volumul util al benei :                         1 000 litri

Sarcina utilă:                                           500 kg

1 Response

  1. tng says:

    dac mergi cu ea goala are un consum foarte redus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.