Renault Captur E-TECH PHEV Intens

Ca toti producatorii auto se duc catre hibride si electrice, nu mai e un secret, insa unii dintre ei au ales nu doar sa cumpere o tehnologie de la unul din marii producatori (Bosch, Continental, Valeo, Mobis, etc), ci sa vina cu dezvoltari si idei proprii destul de interesante. Desigur, vorbim de Renault si unul dintre cele mai vandute modele ale sale, Captur, acum intr-o varianta PHEV.

Desi autonomia declarata in mod electric e la acelasi nivel cu majoritatea PHEV-urilor din segment si chiar din segmente superioare, totusi solutia tehnica aleasa de Renault e una deosebit de inovatoare, mai ales la nivelul transmisiei.

Rezultatul e surprinzator de omogen. Desi nu am obtinut cele mai mici consumuri in test pentru ca am folosit destul de mult si functia de incarcare in mers oferita de vehicul, totusi si Captur comporta excelent ca pseudo vehicul electric, mai ales daca drumurile zilnice nu depasesc 50-100 de km, moment in care chiar puteti atinge consumul incredibil declarat de Renault.

De vazut, neaparat, daca va cautati un vehicul pentru mediul urban…

2 thoughts on “Renault Captur E-TECH PHEV Intens

 1. George

  Buna ziua,

  Doresc sa achiziționez un model plug-in hybrid, bugetul meu este undeva in jurul a 22-26 de mii euro.
  Nu știu ce sa aleg între Hyundai Ioniq PHEV și acest Renault Captur, mi-ați putea recomanda una in detrimentul celeilalte?

  Mulțumesc,
  George

  • turatiimaster

   Ioniq e alta clasa, pe total, daca mergeti mult extraurban, e mai bun Ioniq, daca mixul de condus e mixt, gen 50-50 oras si extraurban, e bun si Captur. Legat de fiabilitate, Captur e inca nou, nu se stie nimic despre el. Incercati sa gasiti masini de test la dealeri ca sa aveti o idee cum se conduce fiecare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.