Dacia Sandero 1.0l TCe 90 MT6 Essential

A venit si momentul mult asteptat, sa prezentam un Sandero, din fericire am prins o echipare medie cu ceva optiuni, vom avea si Logan si Sandero Stepway, si vom acoperi si toate motorizarile si transmisiile.

Sigur, fiind model nou, prezinta interes, mai ales ca Sandero a avut rezultate excelente de vanzari, mai ales pe plan international.

In plus, nu conteneste in a primi aprecieri si premii de la reprezentantii domeniului auto din toate pietele unde se vinde si culmea, chiar si din cele unde nu se vinde si e dorit.

Sigur, fiind pe construit pe platforma CMF-B a celor de la Renault, simplificata, si explic in detaliu ce inseamna simplificata in filmele de mai jos, se asteapta si un rezultat decent la testele EuroNCAP, probabil un 4 stele.

Nu va obtine niciodata 5, intrucat tehnologii indispensabile pentru un scor de 5 stele nu sunt disponibile pe noua gama de modele Dacia.

Motorul si cutia de viteze par insa imperecheate perfect, iar progresul noilor Dacii este mai mult decat evident. Arata excelent si din exterior si la interior, ba mai mult, in materie de ergonomie sunt un reper in segment.

Sigur, contactul direct cu o masina, la un dealer, va spulbera poate o parte din miturile negative de care e inconjurat Sandero, mituri de multe ori promovate gratuit de oameni care nu au condus in viata lor o Dacie moderna…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.